#صعود #سخت #قله_های _صعود_نشده

بلندترین قله های صعود نشده جهان

قله های صعود نشده اغلب به عنوان قله های ویرجین(باکره) شناخته می شوند. بسیاری از این قله ها بسیار سخت و خطرناکتر از اورست هستند.علاوه بر این، کوه های موجود در این لیست نیز از کم بازدیدترین مکان های روی زمین هستند.در بسیاری از موارد چندین مسیر ممکن برای رسیدن به یک قله وجود داردولی برای برخی دیگر دریغ از یک مسیر برای صعود که در این مقاله به بررسی این قله ها خواهیم پرداخت.
 با توجه به اینکه صعودهای جدیدی در آینده انجام م خواهد شد، تمام تلاش خود را می کنم تا لیست را به روز کنم. با این حال، در صورت مشاهده هرگونه نادرستی، نظر خود را اعلام کنید و من تمام تلاش خود را برای مشاهده تصحیح آنها انجام خواهم داد.
در اینجا لیستی از 11 کوه مرتفع صعود نشده جهان آمده است:

1. ماشربروم (رخ شمال شرقی)
    ارتفاع: 7821 متر (25659 فوت) (قله شمالی)، 7806 متر (قله جنوب غربی)
    مکان: بالتستان، پاکستان
    نام مستعار: "دیوار غیرممکن"، "K1" و "ملکه قله ها "
    سخت ترین صعود در جهان بالای 7500 متر
    رتبه بندی ارتفاع: بیست و دومین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

این نام به معنای «ملکه قله‌ها» پیشنهاد می‌شود، اما اولین بار در سال 1856 زمانی که برای اولین بار توسط توماس مونتگومری به رسمیت شناخته شد، به «K1» نشان شناخته شد. مونتگومری همچنین با نام معروف «K2»، K مخفف Karakoram، رشته کوه معروف است.
در سال 2014 دیوید لاما رخ N/E را به عنوان "صورت صخره ای که هرگز پایان نمی یابد" توصیف کرد. مانند نمای شمالی ایگر با سرو تورس در بالای آن.» لاما که در این مقاله به شاهکارهای باورنکردنی او بسیار اشاره شده است، متأسفانه به دلیل شرایط بهمن مجبور به توقف صعود شد. اخیراً هیچ تلاشی برای صعود از آن صورت نگرفته است.
ماشربروم تا به امروز تنها چهار صعود داشته است، اما هیچ کدام از رخ N/E رخ نداده است. اولین تلاش برای رسیدن به قله در سال 1938 توسط یک اکسپدیشن بریتانیایی بود. اولین صعود در سال 1960 از طریق جبهه S/E انجام شد. اولین صعود قله S/W در سال 1981 توسط یک تیم لهستانی انجام شد که در هنگام فرود دو کشته برجای گذاشت.
سومین و چهارمین (و آخرین) صعود در سال 1985 توسط یک تیم ژاپنی و یک تیم اتریشی از طریق جبهه شمالی و شمال غربی انجام شد. از آن زمان تاکنون هیچکس به قله نرسیده است.

2. Gangkhar Puensum
    ارتفاع: 7570 متر (24836 فوت)
    مکان: مرز بوتان و چین
    نام مستعار: "قله سفید "

    اولین تیمی که برای صعود به قله تلاش کرد، به دلیل نقشه برداری ناکافی از منطقه، نتوانست کوه را پیدا کند. هنوز در مورد اینکه این کوه در کدام کشور قرار دارد، بحث می شود
    رتبه بندی ارتفاع: چهلمین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: صعود ممنوع

به دلیل اختلافات مرزی، مشخص نیست که آیا Gangkhar Puensum در بوتان قرار دارد یا در چین. با این حال اکثرا این کوه را به عنوان بلندترین کوه در بوتان می شناسند.نزدیکترین گروهی که به آن صعود کرده است، اکسپدیشن ژاپنی است که در سال 1999 به قله 7535 متری فرعی لیانگ کانگ کانگری صعود کرد.به دلیل اختلافات سیاسی بین مقامات چین و بوتان، مجوز صعود به Gangkhar Puensum لغو شد و از سال 2003 به طور کامل ممنوع شد.

3. آناپورنا III (خط الراس جنوب شرقی)
    ارتفاع: 7555 متر (24787 فوت)
    مکان: نپال
    نام مستعار: -
    چیزهای بی اهمیت: آناپورنا I با 33 درصد مرگ و میر مرگبارترین کوه جهان در نظر گرفته می شود
    رتبه بندی ارتفاع: چهل و سومین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

خط الراس جنوب شرقی آناپورنا III برای چندین دهه به عنوان یکی از شدیدترین چالش های کوهنوردی در نظر گرفته شده است.
کنتون کول، کوهنورد معروفی که در سال های 2004 تا 2019 چهارده بار به اورست صعود کرد، بخشی از اولین گروهی بود که از خط الراس جنوب غربی آناپورنا III در سال 2003 صعود کرد. صعود آنها به عنوان "قبل از رسیدن به کمپ اصلی وحشتناک" توصیف شد.
کول برای صعود از خط الراس S/E نامزد جایزه Piolet d’Or (به بهترین عملکرد کوهنوردی) شد.
قابل توجه ترین تلاش بر روی خط الراس S/E توسط دیوید لاما و همونوردان او در سال 2016 انجام شد. متأسفانه شرایط آب و هوایی آنها را مجبور کرد قبل از رسیدن به قله به دور خود بچرخند.

4. موچو چیش
    ارتفاع: 7453 متر (24452 فوت)
    مکان: پاکستان
    نام مستعار: "Batura V"
    رتبه بندی ارتفاعی: شصتمین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

موچو چیش یکی از بلندترین کوه هایی است که صعود نشده است که به دلایل مذهبی و سیاسی ممنوع نیست.این کوه در رشته کوه Karakoram، درست در نزدیکی یخچال طبیعی Batura، یکی از طولانی ترین یخچال های طبیعی در جهان قرار دارد.
تنها دو تلاش شناخته شده برای صعود به موچو چیش وجود داشته است. اولین مورد در سال 1999 توسط یک اکسپدیشن اسپانیایی بود، اما آنها موفق نشدند.جدیدترین و قابل توجه ترین تلاش برای صعود به این کوه در سال 2014 توسط پیت تامپسون و همکارانش انجام شد. آنها در نهایت مجبور شدند قبل از رسیدن به قله برگردند.
تامپسون در خاطره‌ای از صعودشان، توصیف می‌کند که چگونه توسط گله‌ای از یاک‌ها تقریباً له می‌شوند و فقط با بالا رفتن از روی تخته سنگ‌های بزرگ فرار می‌کنند. کمپ اصلی آنها همچنین مورد بازدید شبانه بزکوهی و یک پلنگ برفی قرار داشته است.

5. کبرو
    ارتفاع: 7412 متر (24318 فوت)
    مکان: نپال
    نام مستعار: "کبرو چهارم"
    رتبه بندی ارتفاعی: شصت و پنجمین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

خط الراس کبرو که در مرز نپال و هند واقع شده است از حداقل هفت قله تشکیل شده است که تنها چند صد متر اختلاف ارتفاع دارند.
این واقعیت که قله های زیادی در کبرو وجود دارد کوهنوردان و رسانه ها را سردرگم کرده است. با این حال کبرو IV رسماً صعود نشده است و اتفاقاً مرتفع ترین قله نیز می باشد.

6. Labuche Kang III
    ارتفاع: 7250 متر (23786 فوت)
    مکان: تبت (هیمالیا)، چین
    نام مستعار: "Labuche Kang East"
    پیش بینی آب و هوا باعث شد یک تیم تنها از 400 متری قله عقب نشینی کند.
    رتبه بندی ارتفاعی: 93 امین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

تلاش قابل توجهی توسط لوک اسمیت ویک در سال 2018 انجام شد که به دلیل شرایط آب و هوایی سخت مجبور به برگشت شد.
طبق گزارش ها، تیم آنها 17 سقوط شکاف و 24 سقوط در آب را در یخچال ثبت کردند، اما مجبور شدند تا 6900 متر (22600 فوت) عقب نشینی کنند.

7. کارجیانگ جنوبی
    ارتفاع: 7221 متر (23691 فوت)
    مکان: تبت (هیمالیا)، چین
    نام مستعار: "Karjiang I"
    تنها دو تلاش شناخته شده انجام شد، یکی در سال 1986 توسط یک تیم ژاپنی و دیگری در سال 2001 توسط یک تیم هلندی.
    رتبه بندی ارتفاعی: نود و نهمین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

در سپتامبر-اکتبر 2001، یک اکسپدیشن هلندی تلاشی برای صعود به قله کرجیانگ اول از سمت شرق انجام داد، آنها ضلع شمال شرقی را به گونه ای توصیف کردند که حداقل 800 متر ارتفاع و حتی تندتر و دشوارتر از جبهه جنوبی چاکراراجو در پرو بوده است.در ادامه تیم عقب نشینی کرد تا در سمت غربی کاجیانگ جنوبی تلاش کند. پس از ایجاد بهمن 25 متری در ارتفاع 6550 متری تصمیم به عقب نشینی گرفتند.بعداً آنها خط الراس جنوبی را جستجو کردند اما به این نتیجه رسیدند که بالا رفتن از آن بسیار خطرناک است.

8. تونگشانجیابو
    ارتفاع: 7207 متر (23645 فوت)
    مکان: بوتان (هیمالیا)
    نام مستعار: -
    رتبه بندی ارتفاعی: صد و سومین کوه مرتفع جهان
    وضعیت: صعود ممنوع

Tonghanjiabu مشابه و تنها 24 کیلومتر دورتر از Gangkhar Puensum، در مرز مورد مناقشه بوتان و چین قرار دارد.
اطلاعات زیادی در مورد تانگشانجیابو در دست نیست و به دلیل ماهیت مرگبار این کوه عمدتاً محدود است.

9. Latok I (نورث ریج)
    ارتفاع: 7145 متر (23442 فوت)
    مکان: پاکستان
    نام مستعار: -
    تلاش برای صعود از آن در سال 1978 به طور گسترده به عنوان "قابل توجه ترین شکست در تاریخ کوهنوردی" در نظر گرفته می شود.
    رتبه ارتفاع: 100 +
    وضعیت: کوهنوردی ممنوع نیست

لاتوک چهار قله دارد و همه آنها از سخت ترین و خشن ترین صعودهای جهان به حساب می آیند. اگرچه بیشتر مسیرها صعود شده اند، خط الراس شمالی تا لاتوک اول پس از بیش از 40 سال تلاش هنوز صعود نشده است.
برجسته ترین تلاش در سال 1978 توسط کوهنوردان معروف جف لو، جورج لو، جیم دونینی و مایکل کندی انجام شد. آنها 26 (!) روز را در کوه گذراندند، نیمی از روزهایی که در پوشش هوای طوفانی بودند، اما در نهایت مجبور شدند تنها از فاصله 400-500 فوت از قله برگردند.دومین صعود موفق از سال 1979 در آگوست 2018 توسط یک تیم سه نفره اسلوونی/بریتانیا انجام شد. یال شمالی 2/3 مسیر را طی کرد، اما 1/3 آخر یال شمالی هنوز صعود نشده باقی مانده است.

10. ماچاپوچاره
Machhapuchhare (6997 متر) مشاهده شده از Tadapani. از اینجا منشأ نام به معنای "دم ماهی" است.
    ارتفاع: 6993 متر (22943 فوت)
    مکان: هیمالیا، نپال
    نام مستعار: "دم ماهی" و "ماترهورن نپال"
    شایعه شده است که به طور غیرقانونی در دهه 1980 صعود شده است
    رتبه ارتفاع: 100 +
    وضعیت: صعود ممنوع

به دلیل ارتباط آن با خدای هندو، شیوا، قله کوه از هرگونه صعود ممنوع است.گفته می شود که تنها یک اکسپدیشن قبل از اینکه کوه کاملاً ممنوع شود، به قله صعود کرده است. در سال 1957، ویلفرد نویس به 150 متری (492 فوت) (برخی می گویند 50 متری) زیر قله رسید. اما نویس به پادشاه نپال قول داده بود که قله را صعود نکند، بنابراین آنها هرگز به قله نرفتند/
پس از اکسپدیشن Noyce، بالا رفتن از کوه کاملاً ممنوع شد. به طور رسمی پس از آن کوه هرگز صعود نشده است، با این حال شایعات چیز دیگری می گویند.گزارش شده است که در اوایل دهه 1980، بیل دنز نیوزلندی یک صعود غیرقانونی به ماچاپوچاره انجام داد. گفته می شود دنز به تنهایی این صعود را انجام داده است، اما این صعود هرگز رسمی نشد.دنز در سال 1983 در بهمن در ماکالو به طرز غم انگیزی جان باخت، قبل از اینکه بتواند در مورد این صعود ثبت نام کند. تقریباً 40 سال بعد، ما هنوز حقیقت کامل را نمی دانیم و احتمالاً هرگز نخواهیم فهمید.

11. کوه کایلاش
کوه مقدس کایلاش در تبت، محل اقامت شیوا و پارواتی.
    ارتفاع: 6638 متر (21778 فوت)
    مکان: تبت، چین
    نام مستعار: "Kailasa"، "Kangrinboqê"، "Tisé"، "کریستال" و "جواهری گرانبها از برف"،
    رتبه ارتفاع: 100 +
    وضعیت: صعود ممنوع

این کوه در آیین بون، بودیسم، هندوئیسم و جینیسم مقدس شمرده می شود. به همین دلیل صعود کوه به شدت ممنوع است.
در سال 1936، هربرت تیچی از یک محلی پرسید که آیا صعود از کوه کایلاش امکان پذیر است؟ این محلی به طرز معروفی پاسخ داد: «فقط یک مرد کاملاً عاری از گناه می تواند از کایلاش صعود کند. و او برای انجام این کار نیازی به بالا رفتن از دیواره های یخی ندارد - او فقط خود را به یک پرنده تبدیل می کند و به سمت قله پرواز می کند.


#صعود #سخت #قله_های _صعود_نشده


#بدنسازی_سالم #سارم_و_عضله_سازی #خطرات_عضله_سازی_سریع #بدن_سالم #بدنسازی_پایدار #تمرین_با_احتیاط #ساخت_عضلات_به_شیوه_سالم #سلامتی_بدن
رازهای پنهان در ساخت عضلات: سارم و بدنسازی
بدنسازی و عضله‌سازی از جمله فعالیت‌هایی است که بسیاری از ما به دنبال آن هستیم؛ اما آیا همیشه بهترین روش‌ها را برای دست‌یافتن به اهدافمان استفاده می‌کنیم؟ این روزها، روش‌های ساخت عضلات سریع و موثری وجود دارد که با نام‌هایی چون سارم شناخته می‌شوند. اما آیا این روش‌ها همواره بدون خطر هستند؟ در این مقاله از قله به بررسی خطرات پنهانی که ممکن است در پشت سرمایه‌گذاری‌های سریع برای ساخت عضلات پیدا شوند، می‌پردازیم و راه‌های بهتری را برای دست‌یافتن به اهداف بدنی خود اکتشاف می کنیم. در ادامه با قله همراه باشید.
#پل_خواجو#معماری_ایرانی#تاریخ_ایران#گردشگری_اصفهان#پل_های_تاریخی#زاینده_رود#شاهکار_معماری#آثار_صفویه
معرفی پل خواجو
پل خواجو یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین پل‌های تاریخی در ایران است. این پل در استان اصفهان قرار دارد و جزو نمادهای اصفهان به شمار می‌رود. پل خواجو در دوره صفویه ساخته شده و از دوران حکومت شاه عباس اول صفوی (حکومت: ۱۵۹۸–۱۶۲۹ میلادی) به سرپرستی اصفهان تا امروز باقی مانده است.این پل بر روی رودخانه زاینده‌رود ساخته شده و ارتفاع آن از سطح آب رودخانه برابر با ۲۳ متر است و طول آن حدوداً ۱۳۰ متر می‌باشد. پل خواجو به دلیل طراحی زیبا و معماری منحصر به فردش همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار داشته و یکی از مقاصد گردشگری مهم در ایران است. این پل برای عبور پیاده‌روی و همچنین عبور اسب‌ها و وسایل نقلیه مختلف ساخته شده و همچنین برای گذر ابتدایی قطار نیز به کار رفته است.پل خواجو از لحاظ معماری، به ویژه تزئینات هنری و ستون‌های چوبی منحصر به فردش، جذابیت زیادی دارد و به عنوان یکی از شاهکارهای معماری ایرانی شناخته می‌شود. برای آشنایی بیشتر با تاریخچه این پل زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#گرانی_با_حکمت#علت_ارزانی#حکمت_در_قیمت#ارزش_حکمتمند#علت_های_قیمت#ارزانی_با_علت#حکمت_در_خرید#معنای_قیمت
هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست!
ضرب المثل "هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست" به طور کامل ترجمه می‌شود به این معنا که همیشه یک دلیل یا علتی وجود دارد که یک چیز گران قیمت باشد یا ارزان. این ضرب المثل به معنایی عمیق و کلی برای ارتباطات اجتماعی، تجاری و فرهنگی بسیار کاربرد دارد. هر چیزی که ارزش یا قیمتی دارد، اغلب به دلیلی مشخص است که ممکن است شامل عواملی مانند کیفیت، کارایی، دشواری در تولید یا حتی فراهمی آن باشد. از طرف دیگر، چیزهایی که ارزان هستند نیز معمولا به دلیلی خاص این قیمت مناسب را دارند، مثلا به دلیل ارزانی در تولید یا در دسترس بودن. این ضرب المثل به ما یادآوری می‌کند که درک علل و دلایل پشت هر قیمتی، مهم است و بیش از همه، دقت و حکمت در تصمیم‌گیری‌هایمان اساسی است. با این حکایت زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#انگیزه_و_هدفگذاری#آرمان_و_انگیزش#هدفگذاری_شخصی#تطابق_هدف_و_آرمان#انگیزه_و_خودباوری#روانشناسی_هدفگذاری#انگیزش_داخلی#رضایت_از_زندگی
نقش هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه
در زندگی، هر فردی به دنبال دست‌یابی به اهداف و آرزوهای خود است؛ اما چرا برخی از افراد با انگیزه و انرژی بیشتری به تحقق این اهداف پیش می‌روند؟ این انگیزه و انرژی از کجا می‌آید؟ به عنوان یکی از عوامل اصلی، هدف‌ها و آرمان‌ها نقش بسیار حیاتی در ایجاد انگیزه دارند. وقتی هدف‌های فرد با ارزش‌ها، اعتقادات و اصول شخصی همخوانی دارند، انگیزه داخلی و خودباوری او به شدت تقویت می‌شود و او را به پیشرفت و تحقق آن هدف‌ها سوق می‌دهد. در این مقاله، به بررسی نقش بی‌اهمیت نبودن هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری خواهیم پرداخت.
#سمنو #داروگیاهی #خواص_گیاهان #طب_سنتی #سلامتی_طبیعی #ضد_استرس #آرامبخش #خواص_دارویی
خواص سمنو و کاربردهای آن
سمنو یک گیاه دارویی است که از زمان‌های قدیم در پزشکی سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. این گیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان دارویی موثر برای درمان مشکلات گوارشی، التهابات، اضطراب، و استرس شناخته شده است. سمنو، یک میان وعده ی مقوی، لذیذ و خوشمزه ای است که از جوانه گندم و آرد گندم، درست می شود. این میان وعده نمادی از برکت است که در سفره های هفت سین قرار می دهیم. این میان وعده از خواص بی شماری برخوردار است که در این مقاله از قله، به بررسی خواص سمنو و کاربردهای آن می‌پردازیم. در ادامه با قله همراه باشید.
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر:

متن نظر:

کد امنیتی:

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com

نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید