فواید مدیتیشن برای ترک عادت های بد

تحقیقات نشان می دهد نیمی از کارهای روزمره ما بر طبق عادت انجام می شود. عادت کردن باعث صرف کمتر انرژی هم برای مغز و هم برای اندام ها خواهد شد. اگر قرار نبود به خوردن صبحانه عادت کنید، هر دفعه خسته می شدید. با این حال همه عادات مفید نیستند و همه ما به یک ترفند برای از بین بردن عادات بد نیاز داریم. خوشبختانه مدیتیشن این امکان را به ما خواهد داد. در این مقاله از قله قصد داریم شما را با مدیتیشن ترک عادت های بد آشنا کنیم. در ادامه با قله همراه باشید.
عادت های بد چگونه شکل می گیرند؟
عادت ها زمانی شکل می گیرند که بدن و مغز ما به دنبال کارآمدترین راه ها برای زنده ماندن هستند. تصور کنید هر روز صبح که بلند می شوید قرار بود یاد بگیرید چگونه مسواک بزنید یا چگونه بند کفش هایمان را ببندیم!
عادت ها هستند که به ما این امکان را می دهند که وظایف ضروری را بدون فکر کردن به نحوه انجام آن، انجام دهیم.
علاوه بر این عادت ها ابزاری کارآمد برای جلوگیری از ناراحتی هستند. برای مثال هنگامی که گرسنه هستید مغز یک مسیر معمولی ایجاد می کند که به یاد آورید احساس گرسنگی چیست ، غذا را از کجا تهیه کنید و خوردن آن چه حس خوبی به شما می دهد. مغز در این امر بسیار کارآمد می شود ، دفعه بعد که گرسنه می شوید ، دقیقا میدانید که چه کار کنید.
از آنجایی که غذا خوردن زمانی که گرسنه بودیم ، احساس خوبی به ما دست می داد ، مغز این مسیر معمولی را برای انواع دیگر ناراحتی ها نیز به کار می برد. حال اگر وقتی بی حوصله بودید یا ناامید بودین یا بر هر دلیل ناراحت بودید و غذا می خوردید چه ؟ ایا حس بهتری به شما دست نمی داد؟
اکنون غذا را با هر چیزی که زمانی مشکلی را برای شما حل کرده است جایگزین کنید ، می توانید ببینید عادت ها چگونه شکل می گیرند.
یک عادت زمانی بد می شود که دیگر سودی برای ما نداشته باشد و در عوض باعث آسیب رسانی به ما شود. فراموش کردن این مسیر های فرسوده دشوار است.
اینجاست که مدیتیشن یا در اصطلاح مراقبه یک روش ایده آل برای سیم کشی دوباره مغز هایتان است.
شکستن چرخه ی الگوهای عادتی بد با مدیتیشن


عادت های مضر می تواند شامل رفتار ، واکنش ها یا حتی الگوهای فکری باشد. ما بارها و بارها به دلایل مختلفی وارد چرخه عادت بد می شویم و از این بدتر اینکه فکر می کنیم عادات بد مشکل ما را حل خواهند کرد، زیرا زمانی اینگونه به نظر می رسیدند.
به عنوان مثال فرض کنید وقتی ناراحت بودید ، یک تکه کیک می خوردید و حالتان بهتر میشد. اما رفته این عادت تغییری در شما ایجاد نکرد و تسکین آن فقط برای یک بازه زمانی کوتاه مدت بوده است. با اینکه این روش دیگر برای شما مفید نبود اما شما همچنان چرخه غم -> کیک -> غم-> کیک را ادامه می دهید.
اینجاست که مدیتیشن به شما کمک می کند اگاهی ، ذهن آگاهی ، شفقت به خود و خرد را توسعه دهید. این ویژگی های مدیتیشن به شما کمک می کند از چرخه های معمول رهایی پیدا کنید. بیایید نگاهی دقیق تر به چگونگی آن بیندازیم.
ذهن آگاهی و هوشیاری


ذهن آگاهی اولین قدم به سوی تغییر عادت موفق است. مراقبه ذهن آگاهی شناخت رفتار ما، محرک ها و پیامدهای آن را تقویت می کند. درواقع ذهن آگاهی، کاوش مهربان و کنجکاو از تجربه لحظه حال ما است. هر زمان که ما حواسمان بود، آماده اعمال آگاهی هستیم، که در واقع ابزارهایی را در اختیار ما قرار می دهد تا الگوهای همیشگی خود را به هم بزنیم. از طریق مدیتیشن، یاد می گیریم که هم هوشیارتر و هم آگاه تر باشیم.
توصیه های مدیتیشن زیر را برای ترک عادت های بد امتحان کنید:


1. محرک را کشف کنید : ولع ، میل یا میل به انجام کاری در بدن شما چه حسی دارد؟ آیا مداوم و ثابت است؟ دائمی است یا غیر دائمی
2. عادت را کاوش کنید : هنگامی که در این عادت سهیم هستید ، چه حسی در بدن شما ایجاد می شود؟ چه نوع رضایتی یا عدم رضایتی در به دست می آورید؟ این نتیجه چقدر طول می کشد؟
3. عواقب آن را بررسی کنید : بعد از رفتار همیشگی شما چه اتفاقی رخ می دهد؟ آن را چطور احساس می کنید؟ آیا نتیجه رفتار شما همان چیزی است که انتظارش را داشتید؟ دفعه بعد ممکن است چه کاری متفاوتی انجام دهید؟
توجه آگاهی را در این چرخه عادت به کار بگیرید. ممکن است متوجه شوید که ولع شما برای انجام کاری بیشتر از انچه فکر می کردید قابل کنترل است. درست مثل یک فکر که می آید و می رود. یا اینکه ممکن است متوجه شوید که خود این عادت انقدر ها که فکر می کردید مفید نیست. مثل یک کاپ کیک که خوردن آن احساس خوبی دارد اما زیاد ان مفید نیست و عواقب
ناخواسته ای به همراه دارد.
توسعه شفقت به خود و خرد


شفقت یا رحم کردن به خود ، از طریق مدیتیشن ایجاد می شود و ترک عادت های بد را آسان تر می کند. با شفقت به خود یاد میگیرید که تغییر را از جایی که عشق به خود داریم شروع می کنیم نه از جایی که از خودمان نفرت داریم.
مدیتیشن به ما می اموزد که ما عادت های خود نیستیم. همه آدم ها در هر کجا، صرف نظر از ما شایسته شادی و رهایی از درد هستند. هر کدام از ما مستحق تغییرات هستیم.
با مدیتیشن ، از طریق سئو تفاهم متوجه می شویم که عادات بد باعث شادی می شود.
هیچ چیز خارج از ما قادر نیست درد های ما را تسکین دهد زیرا همه پدید ها ناپایدار هستند. در عوض ما به راه حل دائمی یعنی شادی فراوانی که در درونمان وجود دارد متصل می شویم.
مدیتیشن ما را از جست و جوی راه حل های بیرون از خود رها می کند و به این شکل ما را از عادت های بد رها می کند.
منبع : بیتوته


#بدنسازی_سالم #سارم_و_عضله_سازی #خطرات_عضله_سازی_سریع #بدن_سالم #بدنسازی_پایدار #تمرین_با_احتیاط #ساخت_عضلات_به_شیوه_سالم #سلامتی_بدن
رازهای پنهان در ساخت عضلات: سارم و بدنسازی
بدنسازی و عضله‌سازی از جمله فعالیت‌هایی است که بسیاری از ما به دنبال آن هستیم؛ اما آیا همیشه بهترین روش‌ها را برای دست‌یافتن به اهدافمان استفاده می‌کنیم؟ این روزها، روش‌های ساخت عضلات سریع و موثری وجود دارد که با نام‌هایی چون سارم شناخته می‌شوند. اما آیا این روش‌ها همواره بدون خطر هستند؟ در این مقاله از قله به بررسی خطرات پنهانی که ممکن است در پشت سرمایه‌گذاری‌های سریع برای ساخت عضلات پیدا شوند، می‌پردازیم و راه‌های بهتری را برای دست‌یافتن به اهداف بدنی خود اکتشاف می کنیم. در ادامه با قله همراه باشید.
#پل_خواجو#معماری_ایرانی#تاریخ_ایران#گردشگری_اصفهان#پل_های_تاریخی#زاینده_رود#شاهکار_معماری#آثار_صفویه
معرفی پل خواجو
پل خواجو یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین پل‌های تاریخی در ایران است. این پل در استان اصفهان قرار دارد و جزو نمادهای اصفهان به شمار می‌رود. پل خواجو در دوره صفویه ساخته شده و از دوران حکومت شاه عباس اول صفوی (حکومت: ۱۵۹۸–۱۶۲۹ میلادی) به سرپرستی اصفهان تا امروز باقی مانده است.این پل بر روی رودخانه زاینده‌رود ساخته شده و ارتفاع آن از سطح آب رودخانه برابر با ۲۳ متر است و طول آن حدوداً ۱۳۰ متر می‌باشد. پل خواجو به دلیل طراحی زیبا و معماری منحصر به فردش همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار داشته و یکی از مقاصد گردشگری مهم در ایران است. این پل برای عبور پیاده‌روی و همچنین عبور اسب‌ها و وسایل نقلیه مختلف ساخته شده و همچنین برای گذر ابتدایی قطار نیز به کار رفته است.پل خواجو از لحاظ معماری، به ویژه تزئینات هنری و ستون‌های چوبی منحصر به فردش، جذابیت زیادی دارد و به عنوان یکی از شاهکارهای معماری ایرانی شناخته می‌شود. برای آشنایی بیشتر با تاریخچه این پل زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#گرانی_با_حکمت#علت_ارزانی#حکمت_در_قیمت#ارزش_حکمتمند#علت_های_قیمت#ارزانی_با_علت#حکمت_در_خرید#معنای_قیمت
هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست!
ضرب المثل "هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست" به طور کامل ترجمه می‌شود به این معنا که همیشه یک دلیل یا علتی وجود دارد که یک چیز گران قیمت باشد یا ارزان. این ضرب المثل به معنایی عمیق و کلی برای ارتباطات اجتماعی، تجاری و فرهنگی بسیار کاربرد دارد. هر چیزی که ارزش یا قیمتی دارد، اغلب به دلیلی مشخص است که ممکن است شامل عواملی مانند کیفیت، کارایی، دشواری در تولید یا حتی فراهمی آن باشد. از طرف دیگر، چیزهایی که ارزان هستند نیز معمولا به دلیلی خاص این قیمت مناسب را دارند، مثلا به دلیل ارزانی در تولید یا در دسترس بودن. این ضرب المثل به ما یادآوری می‌کند که درک علل و دلایل پشت هر قیمتی، مهم است و بیش از همه، دقت و حکمت در تصمیم‌گیری‌هایمان اساسی است. با این حکایت زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#انگیزه_و_هدفگذاری#آرمان_و_انگیزش#هدفگذاری_شخصی#تطابق_هدف_و_آرمان#انگیزه_و_خودباوری#روانشناسی_هدفگذاری#انگیزش_داخلی#رضایت_از_زندگی
نقش هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه
در زندگی، هر فردی به دنبال دست‌یابی به اهداف و آرزوهای خود است؛ اما چرا برخی از افراد با انگیزه و انرژی بیشتری به تحقق این اهداف پیش می‌روند؟ این انگیزه و انرژی از کجا می‌آید؟ به عنوان یکی از عوامل اصلی، هدف‌ها و آرمان‌ها نقش بسیار حیاتی در ایجاد انگیزه دارند. وقتی هدف‌های فرد با ارزش‌ها، اعتقادات و اصول شخصی همخوانی دارند، انگیزه داخلی و خودباوری او به شدت تقویت می‌شود و او را به پیشرفت و تحقق آن هدف‌ها سوق می‌دهد. در این مقاله، به بررسی نقش بی‌اهمیت نبودن هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری خواهیم پرداخت.
#سمنو #داروگیاهی #خواص_گیاهان #طب_سنتی #سلامتی_طبیعی #ضد_استرس #آرامبخش #خواص_دارویی
خواص سمنو و کاربردهای آن
سمنو یک گیاه دارویی است که از زمان‌های قدیم در پزشکی سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. این گیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان دارویی موثر برای درمان مشکلات گوارشی، التهابات، اضطراب، و استرس شناخته شده است. سمنو، یک میان وعده ی مقوی، لذیذ و خوشمزه ای است که از جوانه گندم و آرد گندم، درست می شود. این میان وعده نمادی از برکت است که در سفره های هفت سین قرار می دهیم. این میان وعده از خواص بی شماری برخوردار است که در این مقاله از قله، به بررسی خواص سمنو و کاربردهای آن می‌پردازیم. در ادامه با قله همراه باشید.
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر:

متن نظر:

کد امنیتی:

 
اخلاقیات
نوشته شده توسط  شایان
 
بله قبول دارم
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com

نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید