#دویدن #دوندگی #آمادگی جسمانی #تناسب اندام #ورزش روزانه #قله

بهترین زمان دویدن چه موقعی از روز است؟

بهترین زمان دویدن در روز کدام است؟ چه زمانی بهترین عملکرد را داریم و چه موقعی برای ما مناسب تر خواهد بود. آیا تا به حال به این موضوع برخورد کرده اید که ساعات خاصی در طول روز عملکرد بهتری دارید. باید بگوییم که شما تنها نیستید و دونده ها در همه سطوح چنین تجربه ای دارند. در این مقاله به بررسی بهترین زمان دویدن در روز و مقایسه مزایا و معایب هر یک پرداخته ایم. در ادامه با قله همراه باشید.
مسائل تاثیرگذار
نکته مهم، از منظر دویدن، این است که بسیاری از عملکردهای بدن برای رسیدن به اوج عملکرد ورزشی خوب در زمان تمرین مهم هستند. مثلا یکی از نوسانات روزانه ما دمای بدن است. دانشمندان دریافته اند که دمای بدن در ساعات اولیه صبح به پایین ترین حد خود رسیده و در اواسط تا اواخر بعد از ظهر به اوج خود می رسد. همچنین نشان داده شده است که ورزشکاران زمانی که دمای بدن بالاتر است عملکرد بهتری دارند، شاید به همین دلیل است که بعضی دونده ها دویدن در عصر را راحتتر می دانند. یک مطالعه جدید همچنین نشان می‌دهد که ریه‌های ما در این زمان بهترین عملکرد را دارند. برای تجزیه و تحلیل اینکه چه زمانی از روز برای شما مناسب است، در اینجا یک بررسی سریع از نکات مثبت و منفی خاص دویدن در زمان‌های مختلف وجود دارد.
بهترین زمان برای دویدن در روز: مقایسه موارد


صبح زود
ممکن است از شنیدن این که زمان اوج عملکرد دویدن قطعاً اول صبح نیست تعجب نکنید. تقریباً تمام عملکردهای بدن در این ساعت در بدترین حالت خود هستند. دمای بدن پایین است – به این معنی که عضلات شما سفت می شوند – عملکرد ریه ضعیف است و بعید است که شما برای حدود ده ساعت غذای قابل توجهی مصرف کرده باشید – بنابراین ذخایر انرژی شما نیز تخلیه می شود. همه اینها به این معنی است که سطح یکسانی از تلاش در این زمان از روز بسیار سخت تر از بعد آن احساس می شود. علاوه بر این، ورزش زودهنگام شما را مستعد آسیب دیدگی می کند. جیمز واترهاوس، استاد ریتم های بیولوژیکی در دانشگاه جان مورز، لیورپول، می گوید: «تحقیقات نشان می دهد که این شایع ترین زمان از روز برای حملات قلبی و سکته مغزی همین موقع است.
با این حال، فقط به این دلیل که تقریباً همه چیز فیزیکی در این زمان علیه شما است، به این معنی نیست که جلسه اول صبح هیچ سودی ندارد. این واقعیت که سخت تر است به این معنی است که برای تقویت قدرت ذهنی می توانید خوب باشد. این چیزیست که به خصوص برای دونده های اولترا اهمیت بسزایی دارد.
همچنین سایر ورزشکاران که از دویدن به عنوان تمرین کمکی استفاده می کنند (مثل کوهنوردان) از این ساعت دویدن می توانند برای شبیه سازی بیشتر تمرین با شرایط فعالیت اصلی خود بهره ببرند.
اواسط صبح
عملکرد ریه و دمای بدن از صبح زود بسیار بهبود می یابد، به علاوه اگر در این زمان تمرین می کنید، وقت کافی برای خوردن یک صبحانه مناسب خواهید داشت، به این معنی که سطح انرژی شما بسیار بالاتر خواهد بود. با این حال، اگرچه اکثر عملکردهای فیزیکی شما از صبح زود بهبود می یابند، اما هنوز به خوبی بعد از ظهر نیستند. علاوه بر این، اگر در ساعات معمولی فعالیت کاری دارید، دویدن در اواسط صبح به احتمال زیاد فقط در آخر هفته امکان پذیر است. اگر در اواسط صبح دویدن انجام می دهید، مثلاً در روز شنبه، ممکن است بخواهید آن را به یک جلسه سرعتی یا دویدن در شیب تبدیل کنید که در آن تقویت عضلات ساق پا و عضلات چهارسر هدف است. دلیل آن این است که اکثر دانشمندان بر این باورند که این موقع بهترین زمان از روز برای تقویت عضلات به شمار می رود. دکتر استفن برد، از دانشکده مطالعات حرکت انسانی در استرالیا، می گوید: «اگر به عضله سازی علاقه دارید، یک استدلال قوی برای انجام تمرینات با وزنه در صبح وجود دارد. این به این دلیل است که تستوسترون، هورمونی که مسئول تقویت عضلات است، در این زمان به بالاترین حد خود می رسد.
وقت ناهار
دویدن به وقت ناهار بین همه کسانی که ساعات کاری طولانی دارند محبوبیت دارد. در واقع تمرین در این زمان نکات مثبتی دارد، اما بیشتر به عملکرد کاری شما مربوط می شود تا عملکرد دویدن شما. مایک کلینتون، روانشناس محل کار، می‌گوید: «بسیاری از مردم هنگام ناهار ورزش را انتخاب می‌کنند، زیرا در وقت آزادشان غذا نمی‌خورند. به علاوه این شما را سرحال می کند و احتمالاً در بعد از ظهر بازده بیشتری خواهید داشت.
در واقع، تقریباً تمام عملکردهای بدن در میانه روز یک آرامش نسبی را تجربه می کنند، به ویژه مواردی مانند عملکرد ریه و دمای بدن که برای عملکرد دویدن بسیار مهم هستند. مانند صبح زود، این لزوماً آن را به زمان بدی از روز برای تمرین تبدیل نمی کند. فقط مطمئن شوید که از این جلسات برای بیشترین فشار یا بهترین عملکرد خود استفاده نمی کنید. این می تواند یک استراتژی برای افزایش حجم تمرین باشد که باید با انواع دویدن تلفیق شود.
بعد از ظهر و عصر
مدتی است که مشخص شده است که بیشتر فعالیت‌های بدنی بهتر است در اواسط تا اواخر بعد از ظهر انجام شوند، زیرا این زمانی است که دمای بدن به اوج خود می‌رسد، به این معنی که ماهیچه‌ها انعطاف‌پذیرترین حالت خود را دارند و با سرعت‌ بهتری می توانید بدوید که احتمالا در صبح سخت می باشد. اخیراً این موضوع توسط مطالعه‌ای توسط دکتر بوریس مداروف از مرکز پزشکی یهودی لانگ آیلند در نیویورک تقویت شده است که نشان می‌دهد عملکرد ریه در بعدازظهر بیش از ۶ درصد بهتر از زمان‌های دیگر در طول روز است. ایست می‌گوید: «همه چیز آسان و آرام به نظر می‌رسد، و مایل‌ها بسیار سریع‌تر می‌گذرند». بنابراین اگر به دنبال بهترین حالت شخصی هستید، قطعاً این زمان از روز برای دویدن است.
بهترین زمان دویدن در روز برای من چه موقعی است؟
با مطالعه توضیحات بالا احتمالا به یک نتیجه گیری رسیده اید اما در ادامه بر اساس سه سطح توضیح می دهیم.
افراد پرمشغله


قطعا بهترین زمان دویدن برای شما هر زمانیست که به آن دسترسی دارید و باور کنید که می توانید نتیجه های فوق العاده ای هم بگیرید. البته لازم است هوشمندانه عمل کنید. شما می توانید دو جلسه دویدن شدید خود در هفته (مانند دویدن طولانی و دویدن اینتروال) را در روزهای کم کار مانند پایان هفته ترتیب دهید و سپس در طول هفته هر زمانی که توانستید و فرصت کافی داشتید برای افزایش حجم تمرینات خود بهره بگیرید. شما می توانید هر ۴۵ دقیقه طول روز را شکار کنید و چند کیلومتر بدوید به این شکل حجم تمرینات شما که البته پایه مهم یک دونده هست شکل خواهد گرفت.
دونده های با وقت آزاد


اگر وقت آزاد دارید بهتر است تمرینات شدید را در عصر و شب داشته باشید و از دویدن صبح به عنوان یک جلسه نرم دوی یا افزایش حجم تمرین استفاده کنید. همچنین اگر می توانید در اواسط صبح بدوید تا بدنتان انرژی کافی برای تمرین مناسب داشته باشد. در روز دویدن طولانی نیز می توانید صبح را به جلسه دویدن اصلی و بعد از ظهر هم یک جلسه دویدن ریکاوری داشته باشید.
آماده شدن برای مسابقات


اگر برای مسابقه یا رویداد خاصی تمرین می کنید باید عملکرد بدن خود را طوری تنظیم کنید که در ساعت مسابقه به سطح بالایی برسد. برای رسیدن به این هدف باید برخی از جلسات دویدن شما در ساعت مسابقه انجام شود.
با توجه به زمان بندی مسابقات اکثر آنها در صبح برگزار می شود پس باید برای این زمان آمادگی ذهنی و بدنی کافی داشته باشید. همچنین اگر برای مسابقات طولانی تر تمرین می کنید می توانید از گاها از دو جلسه تمرین در روز (مثلا یک جلسه صبح و یک جلسه عصر) برای انطباق سیستم بدنیتان استفاده کنید.
منبع: runnersworld

#دویدن #دوندگی #آمادگی جسمانی #تناسب اندام #ورزش روزانه #قله


#بدنسازی_سالم #سارم_و_عضله_سازی #خطرات_عضله_سازی_سریع #بدن_سالم #بدنسازی_پایدار #تمرین_با_احتیاط #ساخت_عضلات_به_شیوه_سالم #سلامتی_بدن
رازهای پنهان در ساخت عضلات: سارم و بدنسازی
بدنسازی و عضله‌سازی از جمله فعالیت‌هایی است که بسیاری از ما به دنبال آن هستیم؛ اما آیا همیشه بهترین روش‌ها را برای دست‌یافتن به اهدافمان استفاده می‌کنیم؟ این روزها، روش‌های ساخت عضلات سریع و موثری وجود دارد که با نام‌هایی چون سارم شناخته می‌شوند. اما آیا این روش‌ها همواره بدون خطر هستند؟ در این مقاله از قله به بررسی خطرات پنهانی که ممکن است در پشت سرمایه‌گذاری‌های سریع برای ساخت عضلات پیدا شوند، می‌پردازیم و راه‌های بهتری را برای دست‌یافتن به اهداف بدنی خود اکتشاف می کنیم. در ادامه با قله همراه باشید.
#پل_خواجو#معماری_ایرانی#تاریخ_ایران#گردشگری_اصفهان#پل_های_تاریخی#زاینده_رود#شاهکار_معماری#آثار_صفویه
معرفی پل خواجو
پل خواجو یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین پل‌های تاریخی در ایران است. این پل در استان اصفهان قرار دارد و جزو نمادهای اصفهان به شمار می‌رود. پل خواجو در دوره صفویه ساخته شده و از دوران حکومت شاه عباس اول صفوی (حکومت: ۱۵۹۸–۱۶۲۹ میلادی) به سرپرستی اصفهان تا امروز باقی مانده است.این پل بر روی رودخانه زاینده‌رود ساخته شده و ارتفاع آن از سطح آب رودخانه برابر با ۲۳ متر است و طول آن حدوداً ۱۳۰ متر می‌باشد. پل خواجو به دلیل طراحی زیبا و معماری منحصر به فردش همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار داشته و یکی از مقاصد گردشگری مهم در ایران است. این پل برای عبور پیاده‌روی و همچنین عبور اسب‌ها و وسایل نقلیه مختلف ساخته شده و همچنین برای گذر ابتدایی قطار نیز به کار رفته است.پل خواجو از لحاظ معماری، به ویژه تزئینات هنری و ستون‌های چوبی منحصر به فردش، جذابیت زیادی دارد و به عنوان یکی از شاهکارهای معماری ایرانی شناخته می‌شود. برای آشنایی بیشتر با تاریخچه این پل زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#گرانی_با_حکمت#علت_ارزانی#حکمت_در_قیمت#ارزش_حکمتمند#علت_های_قیمت#ارزانی_با_علت#حکمت_در_خرید#معنای_قیمت
هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست!
ضرب المثل "هیچ گرانی بی حکمت نیست، هیچ ارزانی بی علت نیست" به طور کامل ترجمه می‌شود به این معنا که همیشه یک دلیل یا علتی وجود دارد که یک چیز گران قیمت باشد یا ارزان. این ضرب المثل به معنایی عمیق و کلی برای ارتباطات اجتماعی، تجاری و فرهنگی بسیار کاربرد دارد. هر چیزی که ارزش یا قیمتی دارد، اغلب به دلیلی مشخص است که ممکن است شامل عواملی مانند کیفیت، کارایی، دشواری در تولید یا حتی فراهمی آن باشد. از طرف دیگر، چیزهایی که ارزان هستند نیز معمولا به دلیلی خاص این قیمت مناسب را دارند، مثلا به دلیل ارزانی در تولید یا در دسترس بودن. این ضرب المثل به ما یادآوری می‌کند که درک علل و دلایل پشت هر قیمتی، مهم است و بیش از همه، دقت و حکمت در تصمیم‌گیری‌هایمان اساسی است. با این حکایت زیبا در ادامه با قله همراه باشید.
#انگیزه_و_هدفگذاری#آرمان_و_انگیزش#هدفگذاری_شخصی#تطابق_هدف_و_آرمان#انگیزه_و_خودباوری#روانشناسی_هدفگذاری#انگیزش_داخلی#رضایت_از_زندگی
نقش هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه
در زندگی، هر فردی به دنبال دست‌یابی به اهداف و آرزوهای خود است؛ اما چرا برخی از افراد با انگیزه و انرژی بیشتری به تحقق این اهداف پیش می‌روند؟ این انگیزه و انرژی از کجا می‌آید؟ به عنوان یکی از عوامل اصلی، هدف‌ها و آرمان‌ها نقش بسیار حیاتی در ایجاد انگیزه دارند. وقتی هدف‌های فرد با ارزش‌ها، اعتقادات و اصول شخصی همخوانی دارند، انگیزه داخلی و خودباوری او به شدت تقویت می‌شود و او را به پیشرفت و تحقق آن هدف‌ها سوق می‌دهد. در این مقاله، به بررسی نقش بی‌اهمیت نبودن هدف‌ها و آرمان‌ها در ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری خواهیم پرداخت.
#سمنو #داروگیاهی #خواص_گیاهان #طب_سنتی #سلامتی_طبیعی #ضد_استرس #آرامبخش #خواص_دارویی
خواص سمنو و کاربردهای آن
سمنو یک گیاه دارویی است که از زمان‌های قدیم در پزشکی سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. این گیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان دارویی موثر برای درمان مشکلات گوارشی، التهابات، اضطراب، و استرس شناخته شده است. سمنو، یک میان وعده ی مقوی، لذیذ و خوشمزه ای است که از جوانه گندم و آرد گندم، درست می شود. این میان وعده نمادی از برکت است که در سفره های هفت سین قرار می دهیم. این میان وعده از خواص بی شماری برخوردار است که در این مقاله از قله، به بررسی خواص سمنو و کاربردهای آن می‌پردازیم. در ادامه با قله همراه باشید.
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com

نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید