این قله در بالادست روستای اوریم قرار دارد. روستایی که برای رفتن به آن باید در جاده فیروزکوه بلافاصله بعد از منطقه ورسک وارد خروجی ای که در سمت چپ جاده قرار دارد( فرض بر این است که جهت حرکت از تهران می باشد) شوید و 6 کیلومتری بالا روید تا به روستای اوریم برسید. قله سنگر دقیقا بالا سر روستاست ولی برای رسیدن به آن باید دور زد و مسیری حدودا هشت و نیم کیلومتری را طی کرد. مسیری بسیار زیبا که بخصوص درابتدا کم شیب بوده و از میان مراتع و جنگلهایی غیر متراکم عبور میکند. چشمه آبی گوارا و امامزاده جمال الدین و جلال الدین زیبا را نیز در مسیر خواهید داشت. نهایتا نیز پاکوبی پهن( یا بهتر است بگوییم جاده ای خاکی که شاید ماشینهای راهسازی از آن عبور کرده اند و در میان دکل های برق قرار دارد) شما را تا سر گردنه بالا میبرد. از گردنه تا قله نیز نسبتا فاصله کمی است که البته بسته به زمان صعود باد شدیدی حاکم است. ارتفاع این قله رتفاع 4096 متر است. این قله در نزدیکی خط الراس دوخواهران و پایین قله مخروطه سر قرار دارد . مسیری که صعو شد گرده شمالی قله بود که مهارت بالای سنگنوردی ودست به سنگ شدن را دارد و مسافت پیمایشی بالا از نمارستاق را دارا بوده به همین دلایل در انتخاب مسیر و قله دقت حاصل شود . از فراز قله، دماوند . دوخواهران ها .مخروطه سر .ناظر بزرگ ووکهون و....دیده میشوند. مسیر دسترسی به این قله از روستای اوریم امکان پذیر است. روستای اوریم از توابع شهر سوادکوه، در دهستان راستوپی قرار دارد. این روستا که در جنگل و کوههای سوادکوه قرار دارد، مناظر دلپذیری برای علاقهمندان به طبیعت دارد. همچنین پل راهآهن اوریم که مربوط به دوره پهلوی اول است از شاهکارهای معماری این دوره است و از جاذبههای شهرستان سوادکوه است. در بیشتر اوقات، هوای روستای اوریم مه آلود می باشد و این ویژگی خود به جلوه این منطقه می افزاید. در فصل تابستان، روستای اوریم بر خلاف روستاهای پیرامون خود که هوای گرم، شرجی و سوزاننده دارند، دارای آب هوایی معتدل و خنک است. بنابراین بهترین فرصت برای بازدید از این روستای ییلاقی، فصل تابستان می باشد. روستای اوریم، در استان مازندران، در شهر سواد کوه و در فرعی بین ورسک و دو آب قرار دارد. در مسیر چند تا امام زاده قرار دارد که ساختمان و فضای جالبی داره درادامه مسیر تعداد ی کلبه می بینید که با فاصله از هم قرار دارند که برای دامپروری استفاده می شوند بهتراست آب مورد نیازتون را بردارید ولی اگه آب کم آوردید می توانید از آب این کلبه ها استفاده کنید .
مازندران - فیروزکوه - ورسک - روستای اوریم
البرز
مسیر دسترسی قله اوریم از مسیر روستای اوریم امکام پذی می باشد. آدرس روستای اوریم: استان مازندران، شهرستان سوادکوه، جاده فیروزکوه، 8 کیلومتر بعد از ورسک به تابلوی روستای اوریم می رسید. ورودی روستای اوریم در سمت چپ جاده واقع است. باید 3 کیلومتر دیگر ادامه دهید تا به دور برگردان رسیده و دور بزنید. فاصله روستای اوریم از مرکز تهران حدود 190 کیلومتر بوده و ورودی آن حدود 40 کیلومتر بعد از فیروز کوه واقع شده است.
4096 متر
ضریب خطر منطقه : بی خطر
کل مسیر طی شده: 16 کیلومتر مسافت تا قله: 11.7 کیلومتر ورودی روستای اوریم (جاده فیروزکوه): 1240 متر ارتفاع روستای اوریم: 1750 متر
مدت زمان صعود: 5 ساعت مدت زمان فرود: 2.5 ساعت
بستگی به فصل سال دارد. با مراجعه به قسمت هواشناسی کوهستان از سایت www.gholleh.com اطلاعات خود در زمینه هواشناسی قله رامشاهده بفرمایید.
تابستان
درصورت آشنایی با منطقه در قسمت ویرایش اطلاعات این قسمت را تکمیل بفرمایید.
تجهیزات یا تخصصها : کلنگ . طنابچه انفرادی ۱۵ متری . کارابین پیج . کرامپون. و لوازم صعود بهاره
چشمه آب در مسیر رفت در دو نقطه، (بعد از جنگل، نزدیکی های امامزاده) دیده شد اما در این فصل آب آن کم بوده و قابل استفاده نبود.
چشمه آب در مسیر رفت در دو نقطه، (بعد از جنگل، نزدیکی های امامزاده) دیده شد اما در این فصل آب آن کم بوده و قابل استفاده نبود.
درصورت آشنایی با منطقه در قسمت ویرایش اطلاعات این قسمت را تکمیل بفرمایید.
درصورت آشنایی با منطقه در قسمت ویرایش اطلاعات این قسمت را تکمیل بفرمایید.
سایت قله
|
#قله #کوهستان #کوهپیمایی#صعود#کوهنوردی #هواشناسی_کوهستان #هواشناسی#صعود #گردشگری
#کوهستان #زندگی