خلنو، قلهای است در منطقهٔ البرز مرکزی و به ارتفاع ۴۳۷۵ متر ، خلنو و آزادکوه، هر دو حدود ۴۳۷۵ متر ارتفاع داشته و پس از دماوند و علم کوه سومین و چهارمین قلل مرتفع البرز مرکزی هستند.
خلنو، از جنوب به شمشک و رودبار قصران، از شمال به درهٔ رودخانهٔ وارنگرود، از شرق به دشت لار (محدوده لواسانات) و از غرب به وسیلهٔ خطالرأس هرزهکوه به درهٔ رودخانه کرج متصل میشود. این قله سرچشمه اصلی رودخانهٔ وارنگرود بوده که سرچشمه و منبع اصلی دریاچهٔ سد کرج است.
رشته کوه البرز
شروع مسیر از روستای لالان و عبور از قله برج و تیغه های ژاندارک و قله خلنو شروع از روستای سپیداب و عبور از قبه های سرکچال 1 2 3 و قله برج و تیغه های ژاندارک و قله شروع از روستای لالان و عبور از مسیر کاسه و صعود به قله گذر از تیغهٔ ژاندارک برای رسیدن به آن قله بر روی خط الرأس برج - خلنو، آن را به یکی از قلههای سرسخت ایران که رسیدن به آن (به خصوص در فصل زمستان و از روی خط الرأس) احتیاج به تجربه و وسایل فنی دارد، تبدیل کردهاست. قلهٔ خلنو به صورت خطالرأسی با کلیهٔ قلل البرز مرکزی از جمله سرکچالها، وزوابها، پالون گردن و آزادکوه ارتباط دارد. مسیر رایج برای صعود به این قله، از روستای لالون واقع در منطقهٔ اوشان، فشم، میگون است، ولی مسیر زمستانی آن از روی خط الرأس سرکچال - برج میباشد.
4375 متر
چشمه های زیبا در مسیر یخچال های رودخانه های پر آب تیغه های ژاندارک
10 کیلومتر
7 ساعت
کوهستانی و سرد خشک در زمستان
فصل تابستان
جز مسیر های سخت برای صعود به حساب می آید
آبشار پای کوه و چشمه های بسیار در مسیر صعود از سمت روستای لالان
چشمه های زیادی در مسیر صعود وجود دارد
گون – آویشن
کل و بز – خرس – گرگ – روباه – عقاب – سمندر
سایت قله
|
#قله #کوهستان #کوهپیمایی#صعود#کوهنوردی #هواشناسی_کوهستان #هواشناسی#صعود #گردشگری
#کوهستان #زندگی