سرویس جدید قله: [هواشناسی گردشگری ایران] کلیک کنید جدید

قله هفت خان

قله هفت خوان یکی از قلل رشته کوه البرز می باشد این قله که در مسیر جاده چالوس واقع شده است دارای مناطق بکر و بی نشیری است و همچنین جز قللی است که دارای صعود های بسیار آسان و بسیار سخت می باشد که بستگی به مسیر انتخابی کوهنوردان متفاوات است
شهرهای نزدیک :
این قله یکی از قلل البرز است که از مسیر های مختلفی که از جاده چالوس شروع می شوند پیمایش می شود این قله در نزدیگی قلل کهار ،ناز قراردارد و یک مسیر مناسب برای پیمایش خط الراسی می باشد
رشته کوه:
این قله در رشته کوه البرز قرار دارد
مسیرهای صعود:
مهمترین مسیر های صعود به قله هفت خوان عبارتند از:
1 - مسیر شرقی :
مبدا صعود روستای سپه سالار در جاده چالوس پس از پل خواب و نرسیده به آسارا است.مسیر در خلاف جهت رودخانه ادامه پیدا کرده و پس از پشت سر گذاشتن سنگ سالار که محل خوبی برای استراحت می باشد،نرسیده آبشار انتهای دره در سمت راست از شیب تندی به سمت دیواره کامک ، سپس یال صعود به قله کلاش ویا و پس از پشت سر گذاشتن قله کلاش ویا و زردبند به قله هفت خوان می رسیم .
2 - مسیر شمالی :
مبدا صعود دره آزاد بر واقع در جاده چالوس نرسیده به گچسر است. دره آزادبر در سمت چپ جاده قرار دارد که پس از پشت سر گذاشتن روستای کهنه ده و غار یخ مراد و رد شدن از دو راهی روستای آزادبر نرسیده به گردنه عسلک به آنجا می رسیم .
3 - مسیر شمال غربی:
راحت ترین ونزدیکترین مسیر می باشد. مبدا صعود گردنه عسلک است که پس از پشت سر گذاشتن دره آزادبر می توان به گردنه رسید.
4 - مسیر جنوب غربی:
مبدا صعود روستای اویزر در جاده چالوس پس از پل خواب و در جاده روستای کلوان است.مسیر صعود بر خلاف جهت رودخانه از روستای اویزر به سمت چپ شروع می شود.
5 - مسیر جنوبی:
مبدا صعود روستای سپه سالار واقع در جاده چالوس ، بعد از پل خواب و نرسیده به آسارا است. پس از رسیدن به روستا مسیر به طرف امامزاده که در سمت چپ قرار دارد ادامه می یابد . بعد از چندی باغهای روستا را پشت سر گذاشته و از زیر صخره های روبرو از راه مشخص مالرو به طرف بالا ادامه می یابد.در دره پهنی به اول یال که در جهت شرقی به غربی کشیده شده است می رسیم.
6 - مسیر غربی :
این مسیر طولانی را می توان از روستای کلها در جاده چالوس و در شمال روستای کلوان صعود کرد. مسیر در خلاف جهت حرکت رودخانه روستای کلها ادامه پیدا کرده و پس از ۳ ساعت به پایین گردنه کهار می رسید. یال غربی با شیب بسیار تندی به سمت بالا ادامه دارد. بعد از ۶ ساعت کوهپیمایی سنگین و پشت سرگذاشتن قله سنگی ونتار به قله اصلی هفت خوان می رسیم.

ارتفاع قله:
4200
عوارض طبیعی موجود:
مجموعه قلل البرز در مسیر خط الراسی کهار و نازو ...
طول مسیر:

زمان  مناسب برای صعود به قله:

وضع آب و هوای منطقه:
بستگی به فصل دارد ولی غالب سرد و خشک است
بهترین فصل صعود به قله:
فصل تابستان
یخچال ها:
به جز در زمستان و اوایل بهار یخچال خاصی در این منطقه وجود ندارد و بیشتر به صورت فصلی هستند
چالش های موجود در مسیر:
یکی از اولین و مهم‌ترین نکات احتیاطی در صعود به این کوه، انتخاب زمان مناسب است. بیشتر صعودها در فصل تابستان که سرما کمتر است، انجام می‌شوند. به‌علاوه بهتر است با گروه سفر کنید، به‌خصوص اگر تجربه زیادی در کوه‌نوردی یا سنگ‌نوردی ندارید.برای جلوگیری از گم‌شدن در مسیر، بهتر است نقشه راه را به همراه داشته باشید تا بتوانید موقعیت خود را نسبت‌به مسیر اصلی بسنجید. گم‌شدن در مسیر کوهستانی لزوما ارتباطی به شلوغ‌بودن آن ندارد. در مهی غلیظ، ممکن است بسیاری از افراد راه نامناسبی برای صعود یا فرود انتخاب کنند. این موضوع خطرات بسیاری به‌همراه دارد.
حتما میزان کافی آب و تنقلات به‌همراه داشته باشید تا کمتر دچار خستگی و ارتفاع‌زدگی شوید. آب کافی جریان خونتان را راه می‌‌اندازد و اکسیژن بیشتری به بافت‌های بدنتان می‌رساند.

آبشارها و چشمه های مسیر:

جان پناه ها و محل های تامین آب:
این قله فاقد جانپناه است
پوشش گیاهی منطقه:
ارس خزنده، گیاهان بالشتکی نظیر کلاه میرحسن، چوبک و گون
پوشش جانوری منطقه:
کل و بز، خرس قهوه‌ای، پلنگ، گرگ، شغال، روباه، کبک دری و معمولی
منابع محتوای ثبتی:

نکات مهم

چند نکته مهم هواشناسی کوهستان

- همنوردان عزیز دقت فرمایید داده های هواشناسی کوهستان از مدل های پیشرفته جهانی بهره می برد و با توجه به اینکه پیش بینی هواشناسی در حقیقت پیش بینی آینده است هر چه قدر هم مدل های هواشناسی قدرتمند باشند باز هم خالی از خطا نیستند توصیه می شود برای پیش بینی وضعیت مسیرهای کوهنوردی مورد نظرتان علاوه بر سایت قله از چندین منبع معتبر برای بررسی وضعیت قله ها استفاده کنید
- با توجه به اینکه هر چه قدر بازه پیش بینی کمتر باشد دقت دقت پیش بینی هواشناسی بیشتر می شود حتما یک روز مانده به برنامه کوهنوردی از سایت قله یا سایر منابع برای پیش بینی دقیق استفاده کنید.
-پيش‌بينی‌های مربوط به هواشناسی کوهستان در سايت قله جنبه توصيه دارد و به خاطر شرايط متغير جوی در کوهستان، احتمال تغييرات ناگهانی وجود دارد .
- کوهنوردان عزیز دقت فرمایید که یکی از پیش نیازهای اصلی برای داشتن یک کوهنوردی امن دانستن وضعیت جوی مسیری است که برای کوهنوردی انتخاب کرده ایم پس حتما هواشناسی کوهستان را در کوهنوردی های خود در اولویت برنامه های قبل از صعود قرار دهید.
- دوستان عزیز کوهنورد باعث خوشحالی گروه قله است که نظرات شما را در مورد کیفیت پیش بینی های سایت قله در حوزه هواشناسی کوهستان بدانیم برای ارسال نظرات خود لطفا پیج قله در اینستاگرام به آدرس @gholleh_com  را دنبال کنید.

پارامترهای هواشناسی

Sn:ارتفاع برف به سانتی متر  ,  Ra:میزان بارش  به میلیمتر  ,  Ws:سرعت باد  به  کیلومتر بر ساعت , WG:سرعت باد جستی  به  کیلومتر بر ساعت ,  Hu:رطوبت به درصد  ,  Pr:فشار ها  به هکتو پاسکال ارایه می شود.
گزارش صعود های قله
برای این قله گزارش صعود ثبت نشده است برای ثبت گزارش صعود خود از این لینک استفاده کنید ( ثبت گزارش صعود به قله)

مقالات علمی و کاربردی

نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
#قله #کوهستان #کوهپیمایی#صعود#کوهنوردی #هواشناسی_کوهستان #هواشناسی#صعود #گردشگری #کوهستان #زندگی
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : [email protected]    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   [email protected]

نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید