جستجو در قله
سرویس جدید قله: [هواشناسی گردشگری ایران] کلیک کنید جدید

قله پورا

مشاهده وضعیت هوای قله پورا در هفت روز آینده
قله پورا به ارتفاع 2900 متر از سطح دریا در شمال ‌شرق شهرستان کرج و کیلومتر 15 جاده چالوس قرار دارد . موقعیت جغرافیایی قله از جنوب به روستای کندر ، از شمال به روستای ارنگه ، از غرب به روستای آدران و از شرق به قله پهنه سار ختم می شود .مسیر اصلی صعود به قله پورا عبارت از پورکان آبشار پورکان دره پورکان میباشد.
توپوگرافی قله پورا : قله از شمال به روستای ارنگه، ابهرک، چاران، سیجان و خور منتهی می شود. قله های شاه دژ، هفت خوان، کرچان، کاهار و ناز می توان دید.
از قله های البرز مرکزی و بر روی خط الراسی شرقی غربی قرار گرفته است. در قسمت شرق آن قلل کندر، چشمه شاهی و پهنه حصار، شمال آن قلل ناز و کهار را در بر می گیرد. در قسمت شمالی قله روستاهای ارنگه، سرزیارت، چاران، سیچال و خور و از جبهه جنوبی از جاده قدیم کندر دسترسی دارد.

شهرهای نزدیک :
کرج، جاده چالوس، جاده قدیم روستای کندر
رشته کوه:
البرز مرکزی
مسیرهای صعود:
مسیرهای صعود: 1- شمال غرب (روستای ارنگه و تیم ما از جبهه شمال غربی صعود کرد.) 2- جنوب (روستای کندر) 3- غرب (روستای آدران)
راهنمای مسیر: کیلومتر 15 جاده چالوس وارد روستای کندر شوید و مستقیم به سمت قله حرکت کنید یا می توانید از جاده قدیم روستای کندر رهسپار روستای ارنگه شوید و از یال شمالی صعودتان را آغاز کنید. اگر از یال جنوبی وارد شوید. می توانید از آبشار نمرک هم که در 1930 متری این کوه قرار گرفته است بازدید نمایید.

ارتفاع قله:
2838 متر
عوارض طبیعی موجود:
دره پورکان
طول مسیر:
4.5 کیلومتر
زمان  مناسب برای صعود به قله:
3 ساعت
وضع آب و هوای منطقه:
بستگی به فصل دارد.
بهترین فصل صعود به قله:
کوه پورا از اواخر آذر تا اواسط فروردین پوشیده از برف و یخ می باشد. بهترین موقع برا این قله متوسط از 15 فروردین تا اواخر آبان ماه می باشد. بهتر است در فصل پاییز آب و هوای منطقه را پیش از سفرتان بررسی نمایید تا گرفتار برف نشوید.
یخچال ها:
در بین مسیر قسمت‎های سنگی یخ زده و پوشیده از برف هستند.
چالش های موجود در مسیر:
آنتن دهی تلفن همراه: در تمام مسیر آنتن داشتیم.
جناح جنوبی خط الراس تماما صخره ای و به نظر میرسدغیر قابل صعود و یا دست کم بسیار دشوار باشد. در سمت شرق تنها یک دهلیز وجود دارد که با اندکی سختی میتوان از سمت شرق، قله را صعود کرد.
وجود تله برفی در مسیر

آبشارها و چشمه های مسیر:
آبشار پورکان
جان پناه ها و محل های تامین آب:
وضعیت آب آشامیدنی: در طول مسیر دسترسی به آب وجود ندارد.
در بین مسیر قسمت‎های سنگی یخ زده و پوشیده از برف هستند
وجود تله برفی

پوشش گیاهی منطقه:
پوشش گیاهی منطقه شامل سبزی‌های صحرایی مثل بنه کوهی، مراکب، سُرچَک و گیاهان خودروی دیگر مثل گَوَن است، که مردم از این گیاه کتیرا می‌گیرند.
همچنین گل گاوزبان، گل زرد و آویشن که خاصیت دارویی و طبی دارند، در این منطقه دیده می‌شود.

پوشش جانوری منطقه:
کل ، بز کوهی ، روباه و گرگ.
منابع محتوای ثبتی:
سایت قله
گزارش صعود های قله
برای این قله گزارش صعود ثبت نشده است برای ثبت گزارش صعود خود از این لینک استفاده کنید ( ثبت گزارش صعود به قله)

مقالات علمی و کاربردی

نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : [email protected]    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   [email protected]