جستجو در قله
سرویس جدید قله: [هواشناسی گردشگری ایران] کلیک کنید جدید

قله هفت خوان

مشاهده وضعیت هوای قله هفت خوان در هفت روز آینده
این قله از قلل البرز غربی بشمار می رود و در ارتفاع 3919 متری از سطح دریا قرار گرفته است . اطراف آن را قلل دیگری همچون هزار بند ،کرچان،کلاش ویا ، کندوان ، ونتار ، زردبند ،کهار ، ناز ، خونکهار و منار احاطه کرده است. در عین حال نزدیکترین پایگاه امدادی به این قله ، پایگاه هلال احمر شهرستانک می باشد .
شهرهای نزدیک :
کرج- چالوس
رشته کوه:
البرز غربی
مسیرهای صعود:
مهمترین مسیر های صعود به قله هفت خوان عبارتند از:
1 - مسیر شرقی :
مبدا صعود روستای سپه سالار در جاده چالوس پس از پل خواب و نرسیده به آسارا است.مسیر در خلاف جهت رودخانه ادامه پیدا کرده و پس از پشت سر گذاشتن سنگ سالار که محل خوبی برای استراحت می باشد،نرسیده آبشار انتهای دره در سمت راست از شیب تندی به سمت دیواره کامک ، سپس یال صعود به قله کلاش ویا و پس از پشت سر گذاشتن قله کلاش ویا و زردبند به قله هفت خوان می رسیم .
2 - مسیر شمالی :
مبدا صعود دره آزاد بر واقع در جاده چالوس نرسیده به گچسر است. دره آزادبر در سمت چپ جاده قرار دارد که پس از پشت سر گذاشتن روستای کهنه ده و غار یخ مراد و رد شدن از دو راهی روستای آزادبر نرسیده به گردنه عسلک به آنجا می رسیم .
3 - مسیر شمال غربی:
راحت ترین ونزدیکترین مسیر می باشد. مبدا صعود گردنه عسلک است که پس از پشت سر گذاشتن دره آزادبر می توان به گردنه رسید.
4 - مسیر جنوب غربی :
مبدا صعود روستای اویزر در جاده چالوس پس از پل خواب و در جاده روستای کلوان است.مسیر صعود بر خلاف جهت رودخانه از روستای اویزر به سمت چپ شروع می شود.
5 - مسیر جنوبی:
مبدا صعود روستای سپه سالار واقع در جاده چالوس ، بعد از پل خواب و نرسیده به آسارا است. پس از رسیدن به روستا مسیر به طرف امامزاده که در سمت چپ قرار دارد ادامه می یابد . بعد از چندی باغهای روستا را پشت سر گذاشته و از زیر صخره های روبرو از راه مشخص مالرو به طرف بالا ادامه می یابد.در دره پهنی به اول یال که در جهت شرقی به غربی کشیده شده است می رسیم.
6 - مسیر غربی :
این مسیر طولانی را می توان از روستای کلها در جاده چالوس و در شمال روستای کلوان صعود کرد. مسیر در خلاف جهت حرکت رودخانه روستای کلها ادامه پیدا کرده و پس از ۳ ساعت به پایین گردنه کهار می رسید. یال غربی با شیب بسیار تندی به سمت بالا ادامه دارد. بعد از ۶ ساعت کوهپیمایی سنگین و پشت سرگذاشتن قله سنگی ونتار به قله اصلی هفت خوان می رسیم.

ارتفاع قله:
3919 متر
عوارض طبیعی موجود:
هوای سرد و طوفانی وحجم برف زیاد و بادهای سرد در زمستان
طول مسیر:
14 کیلومتر
زمان  مناسب برای صعود به قله:
یک روز
وضع آب و هوای منطقه:
بستگی به فصل سال دارد
بهترین فصل صعود به قله:
خرداد و فصل تابستان
یخچال ها:
وجود برف جزئی در طی مسیر
چالش های موجود در مسیر:
هوای سرد و طوفانی و برف کوبی سنگین در زمستان
آبشارها و چشمه های مسیر:
چند چشمه و رود فصلی در مسیر
جان پناه ها و محل های تامین آب:
در مسیر رفت فقط در ارتفاع 2664متری به فاصله یک ساعت از ابتدای حرکت از روستا، چشمه وجود دارد در مسیر برگشت در ارتفاع 3058متری یک چشمه وجود دارد.

پوشش گیاهی منطقه:
راش ، ممرز ، بلند مازو ، ملچ ، توسکا ، نمدار ، یلت ، شیردار ، انجیلی ، زبان گنجشک ، شمشاد ، اُرس ، توس ، گردو ، بید ، سرخدار ، گون ، درمنه ، رازیانه کوهی البرزی ، گل گندم البرزی ، مریم گلی البرزی ، مینای البرزی ، کاسنی


پوشش جانوری منطقه:
مرال ، شوکا ، خرس قهوه ای ، بز و پازن ، قوچ و میش البرز ، پلنگ ، گربه جنگلی ، سیاه گوش ، روباه معمولی ، گرگ ، گراز ، شغال ، قرقاول ، کبک دری ، کبک ، انواع گنجشک سانان ، سسک ها ، پرندگان شکاری ، افعی ، قفقازی ، افعلی البرزی ، تیرمار خراسانی ، لوس مار
منابع محتوای ثبتی:
سایت قله
گزارش صعود های قله
برای این قله گزارش صعود ثبت نشده است برای ثبت گزارش صعود خود از این لینک استفاده کنید ( ثبت گزارش صعود به قله)

مقالات علمی و کاربردی

نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com