#تست#قله#صعود

احتمال تغییر ارتفاع قله اورست

به گزارش روز سه شنبه شبکه خبری "ان دی تی وی"، بسیاری از زمین شناسان معتقدند که زلزله ۷.۶ ریشتری نپال در ماه آوریل سال ۲۰۱۵، ارتفاع قله اورست را تا سه سانتیمتر کاهش داده است. بررسی های پیشین، ارتفاع قله اورست را هشت هزار و ۸۴۸ متر تعیین کرده بود.تصمیم برای اندازی گیری دوباره ارتفاع قله اورست پس از پایان سفر دو روزه شی جین پینگ رئیس جمهوری چین به نپال گرفته شد.
شی جین پینگ در این سفر که روز یکشنبه گذشته به پایان رسید با بدیا داوی بندری رئیس جمهوری و کی پی شرما اولی نخست وزیر نپال دیدار و گفت و گو کرد.
در بیانیه مشترک آمده است: نپال و چین به صورت مشترک ارتفاع قله اورست را به عنوان نماد دوستی میان دو کشور اندازه خواهند گرفت.
هند نیز در سال ۲۰۱۷ پیشنهاد اندازه گیری قله اورست را مطرح کرده بود؛  اما این پیشنهاد از سوی نپال رد شد.
کوه اورست با نام نپالی ساگارماتا (به معنی سر آسمان) و نام تبتی چومولونگما بلندترین کوه کره زمین است.
ارتفاع قله آن از سطح دریا برابر با هشت هزار و ۸۴۸ متر (۲۹٬۰۲۸ پا) می باشد؛  این کوه در رشته کوه‌های هیمالیا در مرز منطقه ساگارماتای نپال و تبت در کشور چین قرار گرفته‌ است.
در سال ۱۸۵۶، در طرح نقشه‌برداری مثلثاتی بزرگ هند، برای اولین بار ارتفاع قله اورست -که در آن زمان با نام قله ۱۵ شناخته می‌شد- به مقدار هشت هزار و ۸۴۰ متر گزارش شد.
در سال ۱۸۶۵، نام انگلیسی رسمی اورست توسط انجمن سلطنتی جغرافیا بنابر توصیه‌نامه اندرو واگ، رئیس وقت ممیزی بریتانیا در هندوستان انتخاب شد.
این نام به خاطر جرج اورست و با وجود مخالفت وی، انتخاب شد؛  واگ نمی‌توانست یک نام محلی و عمومی را پیشنهاد کند، چرا که در آن زمان امکان دسترسی افراد بیگانه به تبت و نپال وجود نداشت. با این حال، نام چامولونگما برای قرون متمادی در میان تبتی‌ها و نپالی‌ها رایج بود.
جرج اورست یک نقشه‌بردار و جغرافی‌دان اهل ولز بود که منصب سر نقشه‌بردار کل هند را از سال ۱۸۳۰ تا ۱۸۴۳ برعهده داشت.
از زمان نخستین صعود موفقیت آمیز به اورست توسط "شرپا تنزینگ نورگی" و "ادموند هیلاری" در سال ۱۹۵۳، تا به حال هزاران نفر موفق به فتح این قله شده اند، اما ارتفاع دقیق قله اورست از زمان اولین اندازه گیری آن در سال ۱۸۵۶ تا به حال همواره موضوع بحث و اختلاف نظر بین چین و نپال بوده است.

#تست#قله#صعود


#کوهنوردی#مفاهیم_اولیه#آموزش_کوهنوردی#سفر_به_ارتفاعات#تجهیزات_کوهنوردی#جذابیت_طبیعت#مسیریابی_در_کوهستان#آغاز_ماجرا
آغاز ماجرا: در دل کوهنوردی، راهنمایی در دنیای اصطلاحات و مفاهیم اولیه
در گنجینه طبیعت، کوهنوردی به ما این امکان را می‌دهد که با جلوه‌های بی‌پایان زیبایی و چالش‌های ناتمام آشنا شویم. اما تازه وارد شدن به این دنیای سرسبز و چالش‌انگیز نیازمند یک آشنایی کامل با اصطلاحات و مفاهیم اولیه است. در این مقاله از قله، می‌خواهیم به دنیای جذاب اصطلاحات و مفاهیم اولیه کوهنوردی سفر کنیم. از اصطلاحات امنیتی تا تجهیزات ضروری، این مقاله راهنمای جامعی است برای کسانی که تازه قدم به دنیای کوهنوردی گذاشته‌اند یا می‌خواهند تجربیات خود را بهبود دهند. با قله همراه شوید تا مفاهیم اولیه را به دقت بررسی کرده و به یادگیری این هنر وحشتناک اما فوق‌العاده بپردازیم.
#شادزیستن#رضایتزندگی#زندگی_مثبت#افزایش_شادی#سلامت_روان#ارتباطات_سالم#مدیریت_استرس#زندگی_متعادل
راهکارهای شاد زیستن: از آگاهی زندگی تا هنر و خلاقیت
شادی، به عنوان یکی از اهداف اساسی زندگی، همواره مورد جلب توجه انسان‌ها قرار گرفته است. گاهی اوقات، ما در تلاش برای دستیابی به موفقیت‌ها و تحقق اهداف، از معنا و لذت لحظات کوچک زندگی گذشته و احساسات مثبت را فراموش کرده‌ایم. اما چگونه می‌توانیم با وجود چالش‌ها و فشارهای زندگی، به عنوان انسان‌های شاد و راضی از زندگی بهره‌مند شویم؟ در این مقاله از قله، به بررسی راهکارها و استراتژی‌های مختلفی که می‌توانند به افراد کمک کنند تا شادی را در زندگی یابند، خواهیم پرداخت. از تأثیرات ارتباطات اجتماعی و آگاهی از لحظه حال گرفته تا نقش ورزش، هنر و خلاقیت در افزایش رضایت زندگی، در ادامه با قله همراه باشید.
#غار_سهولان #طبیعت_زیبا #کاوش_گردشگری #معماری_طبیعی #سفر_ماجراجویانه #گردشگری_ایران #آبشار_و_غار #کاوش_زیرزمینی
سفر به عمق زمین: غار سهولان و جذابیت‌های زیرزمینی
غار سَهولان در روستای سهولان، ۴۲ کیلومتری جنوب شرقی شهر مهاباد در مسیر جاده برهان و روستای عیسی کند واقع شده‌است. این غار میان شهرستان مهاباد و شهرستان بوکان قرار گرفته‌است. از سمتِ شهر بوکان تنها ۲۵ کیلومتر فاصله دارد. سهولان در زبان کردی به معنی یخبندان است و مردم محلی، غار را «کونه کفتر» یعنی لانه کبوتر نیز می‌نامند. دلیل این نامگذاری وجود تعداد زیادی لانه کبوتر درون غار است. این غار در فهرست آثار طبیعی ملی ایران قرار دارد. در این مطلب از قله با جاذبه های غار سهولان بیشتر آشنا خواهید شد. در ادامه با قله همراه باشید.
#کوهنوردی#هیمالیا#کریس_بانینگتون#صعود_آناپورنا#اورست#سفر_ماجراجویانه#کوهنورد_معروف#تاریخ_کوهنوردی
کریس بانینگتون: مستند سفر به قله‌های آناپورنا و اورست در دهه هفتاد
کریس بانینگتون یک کوهنورد و سرپرستان برنامه‌های فنی در هیمالیا بوده است. او به خصوص برای سرپرستی در صعود به دیواره جنوبی آناپورنا و تیم صعود به دیواره جنوب غربی اورست شناخته شده است.صعود به دیواره‌های این کوه‌های بلند و خطرناک در هیمالیا نیاز به مهارت‌ها و استعدادهای فوق‌العاده کوهنوردانه دارد، و این دو کوه از جمله بلندترین قله‌های جهان هستند. انجام موفق این صعودها نشان‌دهنده توانمندی و تجربه زیاد کوهنوردی کریس بانینگتون است. در این مطلب از قله با کریس بانینگتون بیشتر آشنا شوید. در ادامه با قله همراه باشید.
 #جهانگردی_دوچرخه‌سواری#سفر_با_دوچرخه#ماجراجویی_دوچرخه‌سواری#دوچرخه_سفرها#آداب_و_رسوم_دوچرخه‌سواری#بهبود_فیزیکی_در_سفرهای_دوچرخه‌سواری#مسئولانه_دوچرخه‌سواری#تجهیزات_جهانگردی_با_دوچرخه
راهنمایی برای جهانگردی فعال با دوچرخه
جهانگردی با دوچرخه، یک تجربه هیجان‌انگیز و فرهنگی است که به شما این امکان را می‌دهد که با زیبایی‌ها و تاریخ‌های مختلف جهان آشنا شوید، همچنین این وسیله نقلیه ساده و پویا، فرصتی فوق‌العاده برای بهره‌مندی از فعالیت‌های ورزشی و محیطی است. با دوچرخه‌سواری، شما به راحتی می‌توانید به مناطق دورافتاده دسترسی یابید و از زیبایی‌های طبیعت و فرهنگ‌های محلی لذت ببرید و با سبک زندگی و مردمان محلی آشنا شوید. این تجربه باعث می‌شود که با واقعیت‌ها و چالش‌های جهان، از جمله مسائل محیطی و اجتماعی، به صورت مستقیم در تماس باشید.در این مقاله از قله با هیجان جهانگردی با دوچرخه بیشتر آشنا خواهید شد. در ادامه با قله همراه باشید.
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
آمار تعداد نفرات بازدید کننده از سایت قله
بازدید امروز: 2910  نفر
بازدید روز گذشته: 856  نفر
بازدید هفته: 20008  نفر
بازدید ماه: 193406  نفر
کل بازدید ها: 3216843  نفر
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com
تلفن :02191692194
نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید