#کوهنوردی #معایب کوهنوردی #عوارض کوهنوردی #خطرات کوهنوردی #ایمنی در کوهنوردی

معایب و عوارض کوهنوردی

آیا کوهنوردی هم معایب و عوارض دارد؟ در پاسخ باید بگوییم بله. نه تنها کوهنوردی بلکه تمامی ورزش ها علاوه بر این که برای بدن مفید هستند و با تولید آدرنالین باعث شادی و آرامش می شوند در کنار تمامی حسن هایی که دارند، عوارض و معایبی هم با خود به همراه دارند. ورزش کوهنوردی هم از این قاعده مستثنا نیست. درست است که رفتن در آغوش طبیعت و قدم زدن بالای قله ها بسیار لذت بخش است اما ممکن است این خوشی و لذت، پایان خوبی نداشته باشد البته اگر شما نکات ایمنی و اصولی کوهنوردی را رعایت نکنید. در این بخش از قله قصد داریم عوارض و معایب کوهنوردی را با شما در میان بگذاریم تا بتوانید با رعایت نکات ایمنی، صعودهای لذت بخش و بدون آسیب داشته باشید. در ادامه با قله همراه باشید.
عوارض کوهنوردی چیست؟
کوهنوردی یک ورزش بسیار کامل است که روی کل بدن، از بازوها تا پاها کار می کند. تنوع و پیچیدگی حرکات بی پایان است. در واقع یک بازی پازلی است که با بدن خود حل می کنید و از ستون فقرات حمایت می نمایید و عضلات پشت و شکم خود را تقویت می کنید. بنابراین کوهنوردی یک ورزش انعطاف پذیر است. ویژگی های مورد نیاز این ورزش تمرکز، تعادل و اعتماد به نفس است. برای انجام این ورزش باید رویارویی با طبیعت و جاذبه را دوست داشته باشید.
اما کوهنوردی معایبی هم دارد!
1. خطر شماره یک، عدم آگاهی است
 کوهنوردی خطرات زیست محیطی ذاتی خود را دارد. اما این بدان معنا نیست که هرگز نباید کوه نوردی کنید. مهم این است که آگاهانه و با اطلاع قبلی صعود را آغاز نمایید. عدم آگاهی می تواند به دلیل اعتماد به نفس بیش از حد باشد. گاهی دانش اندک از بی دانشی خطرناک تر است. ممکن است فکر کنید همه چیز را می دانید و به توصیه های کوهنوردانی که بهتر می دانند، توجه نکنید. اگر ندانید که خطر در کوه چگونه اتفاق می افتد، پس نمی‌دانید چه زمانی و چگونه از آن دور بمانید.
2. کوهنوردی یک تمرین فقط هوازی نیست
ضربان قلب شما سر به فلک می کشد و تناسب اندام قلبی-تنفسی شما می تواند در کوهنوردی های مداوم بهبود یابد، پس یک ورزش قدرتی هم هست. اما اگر به دنبال یک تمرین فقط هوازی هستید که قابل مقایسه با دویدن، دوچرخه سواری یا شنا است، این تمرین مناسب شما نیست. برای کوهنوردی باید آمادگی جسمانی لازم را داشته باشید. دستگاه تنفسی شما باید بتواند حجم زیادی از دم و بازدم را به سرعت انجام دهد و قلبتان خون را سریعتر پمپاژ کند.
3. کوهنوردی ماهیچه ها را سفت و دردناک می کند


در حالی که کوهنوردی می تواند بسیار مفرح و لذت بخش باشد، می تواند ماهیچه های شما را برای 2 تا 3 روز پس از صعود دردناک و سفت کند. از عوارض کوهنوردی برای بدن این است که، هر کس بدنی آماده یا تجهیزات مناسبی نداشته باشد، خطر صدمات ناشی از افتادن یا سر خوردن و آسیب دیدگی و نیز دردهای عضلانی بعد از کوهنوردی را افزایش می دهد.
4- شرایط آب و هوایی در کوه پایدار نیست


از دیگر معایب کوهنوردی این است که این فعالیت تحت تأثیر شرایط آب و هوایی متفاوت است. نگرانی های ایمنی مختلفی وجود دارد، به خصوص اگر در مکان هایی با مسیرهای خطرناک کوهپیمایی کنید. متأسفانه، بلایای طبیعی چیزی نیست که بتوانید واقعاً برای آن برنامه ریزی کنید. گاهی اوقات، یک زلزله یا فوران آتشفشان ممکن است هر لحظه رخ دهد. این رویدادها ممکن است غیر معمول باشند، اما عواقب آن اغلب شدید است. برخی از بلایای طبیعی بالقوه ای که ممکن است در صعودهای طولانی و ارتفاعات رخ دهد شامل: بارندگی های شدید، طوفان، زمین لرزه، فوران آتشفشانی و بهمن است که کوهنوردی در دوره های خارج از فصل منجر به گیر کردن در این شرایط می شود.
اگر در این بلایا گرفتار شدید: در گروه بمانید و مراقب امنیت یکدیگر باشید. از صداهای بلند مانند سوت یا تکه های رنگی لباس برای علامت دادن کمک استفاده کنید. از ریسک های غیرضروری برای کمک به شخص دیگر خودداری نمایید.
5. کوهنوردی در ارتفاع زیاد می تواند منجر به بیماری ارتفاع شود


 ارتفاعات بالاتر از 26000 فوت (8000 متر) در "منطقه مرگ" رسمی است. سطوح پایین اکسیژن در ارتفاع بالا منجر به کمبود اکسیژن در بدن و در نتیجه منجر به بیماری ارتفاع می شود. بیماری ارتفاع ممکن است از ارتفاع 8000 فوتی (2500 متری) شروع شود. دوره های طولانی محرومیت از اکسیژن باعث از بین رفتن سلول های مغز و سایر سلول ها می شود. این منجر به آسیب طولانی مدت مغز می شود.لائم شامل سردرد، مشکل در خواب، حالت تهوع، سرگیجه، خستگی، تنگی نفس، از دست دادن اشتها و از دست دادن انرژی کلی بدن است. بیماری ارتفاع اغلب با استراحت در طی یک یا دو روز از بین می رود، زیرا به ارتفاع عادت می کنید. مهم است که قبل از صعود زمان لازم برای سازگاری شرایط بدن خود را داشته باشید.
6. عوارض کوهنوردی برای بدن در اثر درجه دمای شدید


هنگام کوهنوردی در یک محیط گرم، اگر کوهنورد در معرض آسیب های ناشی از گرما قرار بگیرد، دچار گرمازدگی می شود. هنگام کوهنوردی در یک محیط سرد، کوهنورد ممکن است گرمای بدن خود را خیلی سریع از دست بدهد که منجر به سرمازدگی و هیپوترمی می شود.
گرمازدگی به دلیل گرم شدن بیش از حد بدن است. علائم آن شامل تعریق شدید، سرگیجه، غش، ضربان قلب سریع و ضعیف، سردرد، حالت تهوع، خستگی است.
در هنگام گرمازدگی چه باید کرد:
در سایه استراحت کنید، آب سرد یا نوشیدنی ورزشی بنوشید. لباس های اضافی را درآورید، از آب / اسفنج / کیسه یخ / حوله مرطوب برای خنک کردن بدن استفاده کنید. اگر وضعیت بهبود نیافت به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
7. سرمازدگی به دلیل هوای بسیار سرد در کوهستان


سرمازدگی به دلیل از دست دادن گرمای بدن و یخ زدگی پوست مخصوصا در دست ها و پاها است. علائم آن شامل لرز، تنفس آهسته و کم عمق، ضربان قلب ضعیف، خستگی، گیجی، از دست دادن هوشیاری، احساس خارش، بی حسی، سفتی مفاصل و ماهیچه ها و قرمز یا سفید یا آبی شدن پوست است.
در هنگام سرمازدگی چه باید کرد
به مکان خشک و گرم بروید، هر گونه لباس خیس یا سرد را دربیاورید، با لباس های گرم و خشک و پتو خود را بپوشانید. نوشیدنی های گرم بنوشید. برای گرم کردن دست ها و پاهای خود می توانید از کیسه های حرارتی استفاده کنید. به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
روش های جلوگیری از عوارض کوهنوردی


1. توجه به نکات ایمنی قبل از شروع کوهنوردی
 قبل از هر چیزی بر روی آگاهی خود کار کنید. درخواست کمک و مشاوره در رشد شما به عنوان یک کوهنورد بسیار مهم است. با افراد با تجربه، کوهنوردی را آغاز کنید. شما می توانید به سادگی با مشاهده آنها چیزهای زیادی یاد بگیرید. وقتی نوبت به کوهنوردی می رسد، ترجیح شما بر ایمنی باشد تا شجاعت نشان دادن. ایمنی برای موفقیت تمرین بسیار مهم است: همیشه امکان خطر یا آسیب دیدگی وجود دارد. تجهیزات ایمنی را همیشه همراه داشته باشید.
2. آمادگی تنفسی قبل از کوهنوردی
برای اینکه بتوانید سیستم قلبی-تنفسی خود را برای صعود آماده کنید، باید بدن خود را با تجهیزاتی از جمله دوچرخه های ورزشی و تردمیل گرم نمایید. این کار نیاز به صبر و استقامت دارد. برای مبتدیان گرم کردن قبل از شروع ورزش، گاهی اوقات به عنوان یک نقطه ضعف تلقی می شود اما بیشتر کوهنوردان این را یک نقطه قوت می دانند. ارزش آن را دارد که با یک یا دو جلسه در هفته شروع کنید و به بدنتان کمک کنید با ورزش کوهنوردی سازگار شود. زمان می برد تا بر مهارت های صعود و پایین آمدن از کوه تسلط پیدا کنید. با قوی‌تر شدن بدنتان، می توانید سریعتر در سراشیبی ها حرکت کنید.
3. پیش بینی وضعیت هوا قبل از کوهنوردی
 آب و هوای کوهستانی می تواند در مناطق خاصی تغییرات ناگهانی و چشمگیری داشته باشد. قبل از حرکت حتماً پیش بینی آب و هوا را بررسی کنید. با بسته بندی مواد غذایی مناسب، انرژی خود را حفظ نمایید و از یک بسته هیدراتاسیون برای حفظ میزان مصرف مایعات مورد نیاز خود استفاده کنید. منطقی است برای کوهپیمایی های چندروزه کوله پشتی مجهز همراه داشته باشید. چک لیست کوهنوردی باید شامل GPS، تلفن همراه، قطب نما، نقشه، وسایل بارانی، کرم ضد آفتاب، جعبه کمک های اولیه و غیره باشد.
4. کوهنوردی و درد مفصل زانو
اگر آرتریت و درد مفاصل زانو دارید، بهتر است کوهنوردی نکنید ولی در شرایط خفیف می توانید قبل و بعد از کوهپیمایی بر روی مفاصل خود یخ بگذارید و در مسیرها هم حتما از باتوم کوهوردی برای برداشتن سنگینی از روی مفاصل پای خود استفاده کنید. همچنین در مسیرهای سخت محتاط باشید تا از حوادث غیرمنتظره جلوگیری کنید.
5- چگونه از بیماری ارتفاع و آسیب مغزی جلوگیری کنیم
 قبل از صعود واقعی، زمانی را صرف سازگاری با ارتفاعات بالاتر کنید. مطالعات نشان داده است که آسیب مغزی می تواند از ارتفاعات 16000 فوتی (4800 متری) شروع شود. در صورت ابتلا به بیماری ارتفاع، به استراحت و خواب نیاز دارید. از اکسیژن مکمل استفاده کنید و به ارتفاع پایین تر برگردید. قبل از مصرف هر گونه دارو با پزشک خود مشورت کنید.
6. چگونه از گرمازدگی جلوگیری کنیم
با کلاه و پیراهن و شلوار آستین بلند از خود در برابر نور خورشید محافظت کنید. استراحت های مکرر در سایه داشته باشید. به طور منظم هیدراته کنید. از نوشیدن آب به اندازه کافی اجتناب نکنید. از پوشیدن بیش از حد لایه های لباس خودداری کنید. در اثر تعریق سریعتر آب بدنتان کم می شود. اگر احساس ناخوشی دارید، به کسی اطلاع دهید و کوهنوردی را متوقف کنید.
7. چگونه از سرمازدگی جلوگیری کنیم
لباس کوهنوردی مناسب در کوله کوهنوردی خود داشته باشید. به جای یک ژاکت ضخیم، از چند لایه لباس نازک تر استفاده کنید. منبع گرمای قابل حمل مانند بسته های حرارتی را همراه ببرید. محافظت مناسب در آب و هوای مرطوب مانند ژاکت های ضد آب یا پانچو داشته باشید. از قدم زدن در آب‌ها مانند رودخانه‌ها و نهرها خودداری کنید. از پوشیدن بیش از حد لایه های لباس خودداری کنید. تبخیر عرق باعث از دست دادن گرمای بدن شما می شود.
8. چگونه از گرفتار شدن در بلایای طبیعی جلوگیری کنیم
درباره کوه بیشتر بیاموزید و هرگونه بلایای طبیعی را که در گذشته رخ داده است بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که از خطرات آن آگاه هستید و اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهید. سیستم های هشدار را درک کنید. اگر سیستم های تشخیص زودهنگام وجود دارد، مطمئن شوید که معنی آلارم ها را می دانید. همیشه آخرین پیش بینی آب و هوا را بررسی کنید. اگر منتظر آب و هوای بد هستید، کوهنوردی را متوقف کنید. منتظر نمانید تا به شما برخورد کند.
9. چگونه از آسیب دیدگی جلوگیری کنیم
برای کوهنوردی آموزش کافی داشته باشید. سختی صعود را دست کم نگیرید. وزن کوله پشتی خود را کنترل کنید و با آن تمرین بالارفتن از سراشیبی داشته باشید. بدین ترتیب خطر آسیب دیدگی را کاهش می دهید. قبل از شروع کوهنوردی تمرینات هوازی داشته باشید و مهارت ها و تکنیک ها را بیاموزید. هنگام بالا رفتن از شیب های تند کمی به جلو خم شوید. کوله پشتی شما ممکن است مرکز ثقل شما را از بین ببرد و به راحتی تعادل را از دست بدهید. برای حفظ تعادل از باتوم کوهنوردی استفاده کنید.قدم گذاشتن روی سطوح ناهموار، ناپایدار یا لغزنده و از دست دادن تعادل در زمین های شیب دار ممکن است موجب زمین خوردن شما شود. به مسیری که در آن حرکت می کنید خوب دقت کنید. از لبه هایی که در آن افت شدید سطوح وجود دارد، دوری کنید. مراقب سطوح یخی، مرطوب یا خزه‌دار باشید که معمولاً بسیار لغزنده هستند. قبل از پا گذاشتن روی سنگ ها یا یخ ها، مطمئن شوید که پایدار هستند.
10. چگونه از گم شدن در کوه جلوگیری کنیم
قوانین را نادیده نگیرید! تابلوهای در مسیر کوهنوردی قوانینی را گوشزد می کنند که اغلب، پس از وقوع برخی حوادث اضافه می شوند. این قوانین شامل مسیرهای تعیین شده، علائم هشدار دهنده، مناطق بسته و غیره است. به مسیرهای مشخص شده پایبند باشید. از مسیرهای بسته عبور نکنید، یا از میانبرهای تصادفی به خاطر ماجراجویی استفاده نکنید. ممکن است خطرات پنهان یا تابلوهای راهنمای گمراه کننده قدیمی وجود داشته باشد. سوت همراه داشته باشید. اگر دیگران صدای شما را بشنوند، به احتمال زیاد کمک دریافت خواهید کرد.
سخن پایانی
آخرین توصیه ما هنگام کوهنوردی این است که در آن زیاده روی نکنید. اگر بیش از حد به بدن خود فشار بیاورید، ممکن است صدماتی ایجاد کنید و به اهداف بلندمدت ورزش، سلامتی و تناسب اندام خود نرسید. به یاد داشته باشید که زمان ریکاوری را در برنامه خود بگنجانید، اگر به اندازه کافی استراحت نکنید، بدن شما به اندازه کافی کارآمد نخواهد بود. ورزش و تفریح در کنار هم ​​هرگز به این راحتی مانند کوهنوردی در فضای باز، قابل دستیابی نیست.
منبع : ایران اسپورتر

#کوهنوردی #معایب کوهنوردی #عوارض کوهنوردی #خطرات کوهنوردی #ایمنی در کوهنوردی


#معرفی قله #سماسوس #کوهنوردی #قله
معرفی قله سماسوس
قله سماموس یا قله سمام نام قله‌ایست که، مرتفع‌ترین قلهٔ مشرف به دریای خزر و بلندترین قلهٔ گیلان است. در این بخش از قله به معرفی قله سماسوس خواهیم پرداخت. در ادامه با قله همراه باشید.
#آسیب در کوهنوردی #آسیب مفاصل در کوهنوردی #آسیب زانو در کوهنوردی #آسیب شناسی در کوهنوردی
آسیب های شایع در کوهنوردی
کوهنوردی یک ورزش مفرح است که در تمام گروه های سنی بخصوص افراد میانسال طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از مزایای این ورزش این است که نیاز به مهارت خاصی ندارد و هر کسی در هر سنی قادر به انجام آن است. با این حال، کوهنوردی می‌تواند باعث آسیب های جدی در عضلات و مفاصل شود. در این مقاله شما را با آسیب های شایع در کوهنوردی آشنا می‌کنیم. در ادامه با قله همراه باشید.
#روستای سوباتان #گیلان #جاذبه های گردشگری سوباتان #گردشگری در گیلان #جاذبه های زیبای تالش
معرفی روستای زیبای سوباتان
سوباتان از روستاهای بی نظیر و زیبا در گیلان است که جاذبه های بسیاری برای گردشگران دارد همچنین گیاهان دارویی و غذاهای محلی خوشمزه ای را دارا می باشد. در فاصله ای نه چندان دور از تالش روستایی زیبا و چشم نواز که گویا تا به حال دست هیچ بشری به آن نخورده به نام سوباتان قرار دارد مسیر این روستا بسیار زیبا و چشم نواز است که دل هر رهگذر و بیننده ای را می رباید؛ شروع مقصد از تالش می باشد ،سوباتان در شمال غربی تالش قرار دارد. برای آشنایی بیشتر با این روستای زیبا و رویایی در ادامه با قله همراه باشید.
#آرامش در زندگی زناشویی #مهارت های زندگی زناشویی #رفتار صحیح زندگی زناشویی #موفقیت در زندگی زناشویی
رمز و راز آرامش در زندگی زناشویی چیست؟
برای داشتن یک ازدواج موفق فقط عشق کافی نیست! شاید از دید جوانان عشق و علاقه و دوست داشتن بیش از حد دلیل بر یک زندگی موفق باشد اما کافی نخواهد بود. شاید عشق و علاقه چند ماه اول زندگی به کارتان بیاید ولی زمانی که زندگی در روال عادی خود قرار گرفت و همه چیز برای شما تکراری و یکنواخت شد آن وقت مشکلات جدید شروع خواهند شد. اما نگران نباشید چرا که شما با داشتن مهارت های کافی خواهید توانست بر مشکلات غلبه کنید و زندگی شاد و پر از آرامش را تجربه نمایید. در این مطلب مهارت های لازم برای داشتن یک زندگی سرشار از آرامش و شادی در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. برای کسب مهارت های آرامش در زندگی در ادامه با قله همراه باشید.
#پنیرپیتزا #مزایای پنیرپیتزا #مضرات پنیرپیتزا #انواع پنیرپیتزا
مزایا و مضرات پنیرپیتزا
با شنیدن نام پنیرپیتزا یاد انواع فست فودهای خوش مزه در ذهنمان تداعی می شود! کمتر کسی پیدا می شود که عاشق فست فود و طعم لذیذ پنیرپیتزا نباشد. بیشتر مردم به ویژه کودکان عاشق این خوش مزه ی کش دار هستند. با توجه به این که پنیرپیتزا از شیر تهیه می شود و حاوی کلسیم و انواع ویتامین ها می باشد در کنار این مزیت ها، حاوی چربی بسیار بالایی می باشد به طوری که خوردن بیش از حد آن باعث مشکلات گوارشی و مشکلات قلبی - عروقی خواهد شد. شاید برای شما هم سوال باشد که آیا خوردن پنیرپیتزا مفید است یا مضر؟ در این مطلب در مورد مزایا و مضرات پنیرپیتزا صحبت خواهیم کرد. در ادامه با قله همراه باشید.
#بدنسازی #عضله سازی #غذاهای عضله ساز #بهترین غذاها در بدنسازی
بهترین غذاهای عضله ساز در بدنسازی کدام غذاها هستند؟
اکثر افرادی که در رشته بدنسازی فعالیت می کنند در تلاش هستند تا خیلی سریع بتوانند عضله سازی کنند. برخی از افراد تمرین های بیش از حد، روزانه و پی در پی انجام می دهند تا بتوانند زودتر نتیجه بگیرند و برخی دیگر علاوه بر تمرین های روزانه و سخت، استفاده کردن از مکمل ها را راهکاری برای عضله سازی سریع تر می دانند. اما در کنار این ها باید بدانید که تغذیه صحیح و اصولی کمک زیادی به شما خواهد کرد تا سریع تر به هدفتان برسید. برای ترمیم بدن خود و عضله سازی سریع دانستن اینکه چه غذاهایی برایتان مفید است، بسیار مهم و حائز اهیمت می باشد. در این مطلب فهرستی از غذاهای مفید برای عضله سازی را معرفی خواهیم کرد. قرار دادن این مواد غذایی در رژیم غذاییتان و کسب اطلاعات در این رابطه چیزیست که می تواند نتایج تمرینات شما را به شکل چشمگیری تغییر دهد. برای آشنایی با فهرست غذاهای مفید برای عضله سازی در ادامه با قله همراه باشید.
#سنگنوردی #نداشتن توان لازم برای سنگنوردی #کمبود انرژی بدن
دلایل کمبود انرژی در سنگنوردی
در برخی از روزها هنگامی که از خواب بیدار می شوید احساس کمبود انرژی شدید، ضعف و بی حالی می کنید. احساس می کنید که بدنتان نای انجام هیچ کاری را ندارد و پاهایتان توان تحمل وزن بدنتان را ندارد! چه عواملی باعث چنین اتفاقی در بدنتان شده است؟ اولین چیزی که به ذهنتان می رسد این است که شاید بدنتان درگیر بیماری خاصی شده باشد؟ حال اگر شما در رشته سنگنوردی فعالیت کنید و با چنین حالاتی روبه رو شوید قطعا نخواهید توانست سنگنوردی را با مهارت و انرژی کافی انجام دهید. در این مطلب به دلایل کمبود انرژی بدن و در واقع نداشتن انرژی و توان لازم برای سنگنوردی خواهیم پرداخت. در ادامه با قله همراه باشید.
#غار برفی #ساختن غار برفی #فواید غار برفی #شب مانی در غار برفی #کوهنوردی در برف
غار برفی چیست و چگونه ساخته می شود؟
یکی از کاربردی ترین آموزش های کوهنوردی، آموزش و یادگیری ساختن غار برفی می باشد. کوهنوردانی که علاقه زیادی به کوهنوردی در فصل زمستان دارند حتما باید ساختن یک پناهگاه برفی را یاد بگیرند تا در مواقع ضروری بتوانند برای خود جان پناه برفی دست و پا کنند. یکی از تکنیکهای شبمانی در کوهنوردی و البته بیواک به معنای شبمانی برنامه ریزی نشده برای بقا استفاده از غار برفی است که در صورت اجرای درست می تواند کاملا مفید و نجات دهنده باشد. در این مقاله به ویژگی های لازم برای حفر، گامهای ایجاد، روش استفاده، نکات و همچنین نقاط ضعف غار برفی اشاره کرده ایم. در ادامه با قله همراه باشید.
#پوکی استخوان #وزرش #تناسب اندام #ورزش مضر
ورزش های مضر برای کسانی که پوکی استخوان دارند
پوکی استخوان که امروزه با رژیم غذایی نامناسب و عدم تحرک کافی به شدت میان مردم رواج یافته است و تبدیل به معضلی بزرگ شده است ، این بیماری محدودیت هایی در ورزش ایجاد می کند که در صورت ابتلا به آن باید به آن ها توجه داشته باشید. ورزش های مضر برای پوکی استخوان می توانند یکی از این محدودیت ها باشند که باید رعایت کنید. در این مطلب به معرفی چند ورزش مضر برای پوکی استخوان خواهیم پرداخت. در ادامه با قله همراه باشید.
#پارک جنگلی #النگدره #گرگان #گردشگری #طبیعت گردی #تفریحی
معرفی پارک جنگلی النگدره
پارک جنگلی اَلَنْگْدَره یکی از پارک‌های جنگلی و معروف شمال کشور است. این پارک جنگلی از مناطق نمونه گردشگری ایران و مکان های دیدنی استان گلستان محسوب می‌شود که در پنج کیلومتری جنوب غرب شهر گرگان قرار دارد. پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، پیک‌نیک و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه از جمله تفریحاتی است که می‌توانید در این پارک جنگلی انجام دهید. جاده سلامتی، ایستگاه دوچرخه، خودروهای برقی، زمین‌های بازی و ورزش نیز از جمله امکانات این پارک است. برای آشنایی بیشتر با زیبایی های النگدره در ادامه با قله همراه باشید.
12345678910...
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر: 

متن نظر: 

کد امنیتی:  

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی
آمار تعداد نفرات بازدید کننده از سایت قله
بازدید امروز: 2727  نفر
بازدید روز گذشته: 6925  نفر
بازدید هفته: 43763  نفر
بازدید ماه: 186428  نفر
کل بازدید ها: 1351963  نفر
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل : info@Gholleh.com    
تلفن تماس:   09960990748،   91692194-021
اینستاگرام: Gholleh_com@
نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید