جستجو در قله
سرویس جدید قله: [هواشناسی گردشگری ایران] کلیک کنید جدید

قله قله قره بله

مشاهده وضعیت هوای قله قله قره بله در هفت روز آینده
قله قره بلّه از قلل معروف رشته کوه میشو است که در قسمت جنوب غربی شهرستان مرند و شمال شهر شبستر و دریاچه ارومیه واقع شده است.قلل میشو، گوی زنگی و شانجان در یک محدوده نیم دایره ای آن را احاطه کرده است.ارتفاع قله قره بلّه ۲۵۵۰متر از سطح دریا میباشدونام آن برگرفته از سنگهای سیاه لقمه ای شکل بالای قله که به زبان ترکی قَرَه بَلّه(لقمه سیاه)نامگذاری گردیده است.
رشته کوهستانی میشوداغ ، با امتداد خاوری- باختری و در حدفاصل دشت مرند و جلگة شبستر، در شمال باختر ایران واقع شده است. واحدهای توپوگرافی و زمین شناسی منطقه به وسیلة گسل شمالی میشو و گسلهای دیگر، که در جهت خاوری- باختری کشیده شده‌اند، از همدیگر جدا می‌شوند. دامنة شمالی این کوهستان، سرچشمة رودخانه‌هایی دائمی است که درجهت جنوب به شمال جریان دارند. این رودخانه‌ها در انتهای حوضة آبریز خود و پیش از ورود به دشت مرند، ساختارهای زمین شناسی وگسلهای مهم منطقه را به صورت عرضی قطع کرده‌اند.
کوه زیبای میشو و قرار گرفتن قله قره بله در میشو جنوبی، درست در شمال روستای کندرود،تقریبا با ارتفاع ۲۵۸۴متر یکی از قلل با صفا ونمای زیبا،وچولعکان نیز همجوار آن با نقاط صاف حیرت انگیز یکی از جاذبه های گردشگری رشته کوه های میشو جنوبی می باشد .

شهرهای نزدیک :
آذربایجانشرقی ، شبستر،سرکندیزج

رشته کوه:
رشته کوه میشو
مسیرهای صعود:
ازدومسیر عمومی میتوان به قله کوه دسترسی پیدا کرد،مسیر اول مسیر تابستانی که از داخل دره با پشت سر گذاشتن آبشار و دره ایی زیبا و پرآب به قله رسید ومسیر دوم مسیر زمستانی که از بالای یال دره پس از پشا سر گذاشتن شیب تند مستقیم به سنگهای زیر قله میرسد.متوسط زمان مسیر صعود قله در زمستان نسبت به حجم برف تقریبا ۴ساعت میباشد.منطقه مورد نظر درفصل بهارطبیعت زیبا و بی نظیری دارد.
ارتفاع قله:
2453 متر
عوارض طبیعی موجود:
کوه میشو (کندرود) چندین چشمه بزرگ و کوچک دارد که بزرگترین ومعروف ترین آنها”خشگعنو“، “هفت چشمه “معروف به “یتی چشمه لر،” ابشار معروف به” سوتوکیلن” و “قشم نوی” است که آب این چشمه ها قابل شرب و بهترین آب معدنی وگوارا می باشد.چشمه دیگر وجود دارد به رنگ زرد معروف به “ساری سو” آنهم در “دره گعرو” نزدیکی “علی بالا اوچان” است که به این کوه میشو زندگی می بخشند.

طول مسیر:
7 کیلومتر
زمان  مناسب برای صعود به قله:
4 ساعت
وضع آب و هوای منطقه:
بستگی به فصل دارد.
بهترین فصل صعود به قله:
بهار و تابستان
یخچال ها:

چالش های موجود در مسیر:
باتوجه به اینکه شیب عمومی مسیر صعود به این قله نسبتا" بالاست کوهنوردان بایستی آمادگی جسمانی لازم را داشته باشند.
آبشارها و چشمه های مسیر:
آبشار سرکندیزج
جان پناه ها و محل های تامین آب:
پناهگاه ندارد.
در طول مسیر چشمه وجود دارد.

پوشش گیاهی منطقه:
پوشش گیاهی خاص کوهای کندرود ،انواع گونها وخارها می باشد؛ولی عمده ترین انها پوشش گیاهی ،علوفه هایی هستند که اغنام واحشام از انها استفاده می کنند.باید گفت در میان این پوشش گیاهی میشو (کندرود)، گیاهانی دارویی نظیر کاکوتی،چای کوهی ،پونه،قازان یا پاغی،قال قان، ریواس،پیاز کوهی،تره کوهی،ترشک، گزنه،شوید کوهی و د ه ها گیان خوراکی ودارویی دیگر از نظر طبیعی دارای اهمیت می باشد.


پوشش جانوری منطقه:
خوک،بزکوهی، قوچ،میش،روباه ،خرگوش، گرگ،شغال، لاک پشت،خارپشت ،موش صحرائی واز نظرخزندگان انواع مار ،مارمولک واز نظر پرندگان، عقاب، کبک، کنجیشک، کرکس سیاه، هدهد، بلدرچین، کبوتر چاهی،قرقی،انواع بلبل
منابع محتوای ثبتی:
سایت قله
گزارش صعود های قله
برای این قله گزارش صعود ثبت نشده است برای ثبت گزارش صعود خود از این لینک استفاده کنید ( ثبت گزارش صعود به قله)

مقالات علمی و کاربردی

نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر:

متن نظر:

کد امنیتی:

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : info@Gholleh.com    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   ads@gholleh.com